Pitch Perfect TV Show Spinoff il selecteaza pe Todd Strauss-Schulson pentru a regiza episodul pilot

Pitch Perfect TV Show Spinoff il selecteaza pe Todd Strauss-Schulson pentru a regiza episodul pilot

indraznet de la Pitch Perfect‘s spinoff de televiziune a primit o comanda directa pentru serial la sfarsitul anului trecut, viitorul show Peacock si-a gasit acum primul regizor pentru acest proiect. Potrivit Deadline, Todd Strauss-Schulson a semnat pentru a regiza primele doua episoade ale serialului si va fi producatorul executiv al episodului pilot.

Aceasta va fi a treia oara cand Strauss-Schulson si starul Adam Devine, care isi va relua rolul lui Bumper, vor lucra impreuna, Devine jucand anterior in comedia horror a lui Strauss-Schulson The Final Girls ,si in comedia satirica Isn’t It Romantic. De asemenea, Richie Keen va fi director de productie si producator executiv al seriei, iar Elizabeth Banks, care a jucat in trilogia de filme originale si a regizat cel de-al doilea film din serie, va reveni in calitate de producator executiv. Banks va fi producator executiv impreuna cu Max Handelman pentru Brownstone Productions, iar Devine, Paul Brooks, Scott Neimeyer si Megan Amram vor fi producatori executivi sub egida Golden Circle Films.

Serialul Pitch Perfect urmeaza sa il urmareasca pe Bumper Allen al lui Devine la cativa ani dupa seria de filme originale. in incercarea de a-si relansa cariera muzicala, cantaretul filmeaza in Germania si, dintr-o data, obtine un succes major pe scena muzicala din Berlin. Flula Borg revine in rolul lui Pieter Krämer, care a trecut de la star german a cappella la manager muzical german discreditat, care il angajeaza pe Bumper ca si client pentru a-si urma visele.

Aceasta premisa foarte comica suna ca o modalitate perfecta (ha!) de a continua aceasta franciza muzicala foarte populara. Avand in vedere trecutul muzical si de comedie al lui Strauss-Schulson, cu filme precum succesul de rasunet Isn’t It Romantic, acest regizor pare a fi o alegere excelenta pentru a incepe aceasta serie pe o nota buna. in paralel cu aceasta stire, Strauss-Schulson a finalizat recent si productia noii sale comedii romantice intitulate Silent Retreat.

Pitch Perfect este o franciza care a castigat peste o jumatate de miliard de dolari in box office-ul mondial in timpul derularii trilogiei sale originale din 2012 pana in 2017, asa ca va fi interesant de vazut cum aceasta noua serie se adreseaza publicului sau de baza, avand in vedere ca se concentreaza pe unele dintre personajele secundare preferate de fani ale francizei. Desi nu are o fereastra de lansare sau o data de lansare in acest moment, deoarece nu au inceput inca sa filmeze proiectul, Peacock urca incet-incet in randurile serviciilor de streaming de top datorita listei tot mai mari de continut exclusiv, iar aceasta noua continuare muzicala a acestei francize indragite pare sa continue aceasta tendinta. Pentru toate noutatile de ultima ora despre Pitch Perfect seria, ramaneti cu Collider.

Trailerul „The Adam Project” il arata pe Ryan Reynolds legandu-se de… el insusi?

Filmul ajunge pe Netflix pe 11 martie.

Similar Posts