Peter Dinklage anunta revenirea in MCU in "Thor: Dragoste si tunet

Peter Dinklage anunta revenirea in MCU in „Thor: Dragoste si tunet

Chiar daca Spider-Man: No Way Home a apelat la o cavalcada de vedete invitate multiversale care acopera trei generatii de povesti cu panze, Thor: Dragoste si tunet prezinta, probabil, cea mai numeroasa echipa care a onorat un singur proiect din Universul Cinematic Marvel de la Avengers: Endgame, iar un alt nume mare tocmai si-a anuntat implicarea.

Viitoarea epopee intergalactica a lui Taika Waititi ii are deja in distributie pe Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale, Russell Crowe, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Jeff Goldblum, Sam Neill, Liam Hemsworth, Matt Damon si Melissa McCarthy, dar Peter Dinklage ar putea fi pregatit sa isi reia rolul de Razboiul infinitului‘s Eitri.

Vorbind cu Empire, castigatorul de patru ori al premiului Primetime Emmy nu a confirmat sau infirmat nimic, asa cum tinde sa se intample cu orice vedeta care a aparut la un moment dat in MCU, dar a facut o aluzie puternica la faptul ca ar trebui sa ne asteptam sa-l vedem din nou pe ecranele noastre in aceasta vara.

„Ei bine, mai exista o alta Thor film acolo, nu-i asa? Va iesi pe care l-a regizat Taika. Dar, nu am spus nimic. Nu am spus nimic. Daca mori intr-un film Marvel, nu inseamna ca este ultimul tau film Marvel. Asta e o nebunie, nu conteaza. Cineva ar putea sa faca o emisiune TV – acum exista emisiuni TV. Este Marvel World, suntem cu totii parte din ea.”

Distributia unui actor atat de recunoscut si de popular ca Dinklage doar pentru a-i oferi cateva scene in cea mai mare franciza de pe planeta i-a facut intotdeauna pe fani sa creada ca va aparea din nou in cele din urma, si nu exista un loc mai bun din punct de vedere al canonului si al continuitatii pentru ca Eitri sa treaca pe aici decat Thor: Love and Thunder.

Similar Posts