Percy Jacksons Alexandra Daddario este cea mai recenta celebritate care se confrunta cu o intruziune

Percy Jacksons Alexandra Daddario este cea mai recenta celebritate care se confrunta cu o intruziune, deoarece un barbat cu o arma ii vizeaza casa

Percy Jackson, Baywatch si Fete pierdute si hoteluri de dragoste Alexandra Daddario este cea mai recenta celebritate care are de-a face cu o intruziune in casa. Tocmai au aparut informatii potrivit carora un barbat inarmat cu o arma s-a indreptat spre locuinta ei din zona Los Angeles si nu parea sa fie foarte fericit. Acesta a reusit sa ajunga aproape de locuinta ei si tipa despre actrita cand a aparut politia din Los Angeles.

Potrivit rapoartelor, politia din Los Angeles a aparut la fata locului in timp ce barbatul tipa la casa lui Daddario. Acestia i-au cerut sa plece, dar, conform TMZ, acesta nu a ales sa se conformeze. Prin urmare, el a fost arestat pe loc de catre departamentul de politie si se afla inca in custodia politiei la momentul redactarii acestui articol. Politia din Los Angeles l-a arestat pentru posesie de arma de foc ascunsa, care a fost de fapt gasita incarcata intr-o masina gasita la fata locului.

Deocamdata, nu este clar daca Alexandra Daddario se afla acasa in momentul incidentului. in prezent, ea petrece mult timp cu logodnicul ei, Andrew Form; cei doi si-au anuntat logodna in decembrie. Fara indoiala ca orice moment ca acesta care se intampla poate fi resimtit ca o invazie a intimitatii. si, din pacate, vizitatorii nedoriti care apar pe proprietatea celebritatilor se intampla mult mai des decat sunt sigur ca celebritatile (sau politia din Los Angeles) si-ar dori.

De fapt, un incident notabil de acest gen s-a petrecut anul trecut, cand un intrus a intrat in casa lui Johnny Depp si a folosit dusul acestuia, precum si „si-a facut o bautura”. Aceasta nu a fost nici macar prima data in memoria recenta cand cineva a intrat prin efractie in casa lui Depp, desi in ambele cazuri nu a fost vorba de o arma incarcata.

Alte celebritati, printre care Sandra Bullock si Jennifer Lopez, au avut de-a face cu situatii infricosatoare cu intrusi pe proprietatile lor si in apropierea caselor lor (Sau, in cazul lui Lopez, in casa de la piscina.) in cazul Sandrei Bullock, diverse incidente cu un hartuitor au dus la o confruntare cu politia si la moartea prin sinucidere a barbatului in cauza. Atunci cand o persoana este celebra, astfel de cazuri nu sunt neobisnuite, dar nu pot incepe sa imi imaginez cum s-ar putea simti o astfel de intruziune.

Este demn de remarcat faptul ca Percy Jackson actrita este, de asemenea, o vedeta a retelelor de socializare in dreptul ei. Ea are un public devotat pe Instagram si peste 21,7 milioane de urmaritori. De asemenea, si-a castigat fani si pe YouTube, unde ea si prietena ei Kate Easton isi petrec adesea timpul impreuna si fac momente amuzante. in unele dintre aceste videoclipuri, Daddario a parut sa se afle in aceeasi casa, care are garduri vii inalte si intimitate fata de zona inconjuratoare, cel putin.

Nu este clar ce facea intrusul in casa Alexandrei Daddario sau de ce a adus o arma, dar va vom tine la curent daca vor aparea mai multe stiri legate de acest caz.

Similar Posts