Peaky Blinders Sezonul 6 a dezvaluit data de lansare a ultimelor episoade

Peaky Blinders Sezonul 6 a dezvaluit data de lansare a ultimelor episoade

Se va lansa inainte de sfarsitul lunii, la ordinul celor de la Peaky Blinders.

in sfarsit, a sosit, baieti! Cel de-al saselea si ultimul sezon al istoricului serial britanic de crime si drame, Peaky Blinders, a primit in sfarsit o data de lansare. Revenirea popularului serial a fost anuntata si sarbatorita cu o impresionanta pictura murala de 13 metri, realizata in sapte zile, pe o latura a unei cladiri din Digbeth, Birmingham – locul de unde provine familia Shelby. Pictura il infatiseaza pe protagonistul serialului, Thomas Shelby (Cillian Murphy), purtand emblematica sa sapca plata gri, care ascunde lame ascutite. Pictura murala a fost denumita in mod corespunzator Last Orders (Ultimele ordine).

in ciuda cliffhanger-ului cu care ne-a lasat sezonul 5, Tommy va reveni pe ecran pentru a gasi o cale prin care Peaky Blinders sa gaseasca in sfarsit un ragaz din viata lor periculoasa si uneori mortala de ilegalitati. Printre ceilalti actori care revin in serial se numara Tom Hardy in rolul liderului evreu Alfie Solomons, Paul Anderson in rolul fratelui mai mare al lui Shelby, Arthur, Finn Cole in rolul fiului matusii Polly, Michael Gray, Anya Taylor-Joy in rolul sotiei lui Michael, Gina Gray, si Sophie Rundle in rolul lui Tommy si al surorii lui Arthur, Ada. Din pacate, actrita Helen McCrory s-a stins din viata din cauza cancerului la san pe 16 aprilie anul trecut, lasand deocamdata necunoscuta soarta indrazneatei si neinfricatei Polly Shelby. Cateva fete noi pe care ne putem astepta sa le vedem in sezonul 6 sunt Stephen Graham si Conrad Khan.

Steven Knight, creatorul si scenaristul intregului serial a scris si acest ultim sezon. Nick Goding este producator, iar Anthony Byrne a revenit ca regizor. Potrivit Esquire, Murphy a descris acest nou sezon ca fiind „Dark as f*ck” si a adaugat: „Cred ca asta a urmarit Steve”, spune el, „cu o multime de viraje gresite pe parcurs. Dar nu stiu ce sa zic. Voi lasa asta in seama opiniei publice. Nu stiu daca a fost rascumparat”.

isi va gasi Tommy rascumpararea pentru el si familia sa intr-o perioada in care Peaky Blinders se destrama, iar membrii sai se intorc unii impotriva altora? Pe deasupra, dupa cum putem vedea in trailer, ascensiunea nazismului care va duce la cel de-al Doilea Razboi Mondial va crea probabil un conflict extern care va complica principalele noastre intrigi. Fanii vor trebui sa astepte acest nou sezon pentru a-si raspunde la toate intrebarile. Vestea buna este ca nu va mai dura mult pana la premiera serialului!
Sezonul al saselea soseste pe 27 februarie si va fi format din sase episoade care vor fi difuzate duminica pe BBC One. Netflix, care a difuzat serialul inca de la primul sezon, nu a confirmat inca data la care va debuta ultimul sezon pe platforma de streaming.

Trailerul sezonului 6 din „Peaky Blinders” se pregateste pentru un final haotic si sangeros

Deocamdata nu exista o data de lansare.

Similar Posts