Peacemaker sezonul 2 a fost reinnoit pe HBO Max

Peacemaker sezonul 2 a fost reinnoit pe HBO Max

inainte de finalul sezonului din 17 februarie, HBO Max a reinnoit serialul aclamat de critici si iubit de fani Peacemaker pentru un al doilea sezon. Serialul, care a fost scris de James Gunn si il are ca protagonist pe John Cena, este primul serial tv spin-off plasat in DCEU si a avut un succes urias pentru streamer.

Peacemaker este un spin-off al filmului DC al lui Gunn The Suicide Squad care a avut premiera anul trecut. Desi filmul a fost un succes, iar personajul lui Cena a fost unul dintre preferatele fanilor, serialul a fost de fapt anuntat si a intrat in productie chiar inainte de aparitia filmului. Peacemaker urmareste misiunea personajului principal (Cena) in urma atacului de la Brigada sinucigasilor in timp ce este recrutat cu forta intr-un grup de lucru secret, care este hotarat sa opreasca o invazie extraterestra.

in primul sezon, Jennifer Holland si Steve Agee isi reiau rolurile din Brigada sinucigasilor alaturi de Cena si ii introduce in DCEU pe Danielle Brooks, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji si Robert Patrick. Gunn a scris singur toate cele opt episoade din primul sezon si a regizat cinci dintre ele.

in anuntul privind viitorul sezon 2 al Peacemaker, Sarah Aubrey, sefa departamentului de continut original de la HBO Max, a avut urmatoarele declaratii:

„Stralucirea lui James Gunn straluceste inca o data cu Peacemaker. El a luat acest personaj, adus la viata de inimitabilul John Cena, si a creat un serial exceptional care este in acelasi timp palpitant, hilar si sincer, prezentand umanitatea de sub aceasta echipa de inadaptati care traiesc intr-o lume supraumana. Fiind primul serial original DC care va avea premiera pe HBO Max, suntem incantati ca telespectatorii au fost de acord sa dea pace o f***ta sansa.”

Gunn a adaugat la comentariul de mai sus spunand

„Crearea serialului Peacemaker a fost unul dintre adevaratele momente importante din viata mea, atat din punct de vedere profesional, cat si din alte puncte de vedere, alaturi de John Cena si de incredibila echipa de creatie din jurul meu, precum si de partenerii nostri de la HBO Max. Faptul ca ceva ce iubim cu totii atat de mult a fost iubit la randul nostru de public a fost o experienta minunata. Abia astept ca oamenii sa vada unde ajunge Team Peacemaker in sezonul doi!”

Cena a incheiat anuntul prin a spune: „Nu, nu, nu:

„Sunt incredibil de onorat si umilit de raspunsul la Peacemaker si de experienta de a interpreta acest personaj. Le multumesc lui James Gunn, Peter Safran, HBO Max, echipei si colegilor mei de distributie care au lucrat neobosit pentru a realiza acest serial de neuitat.”

Sezonul 1 din Peacemaker a fost produs de Gunn, Peter Safran si Matt Miller, iar Cena este producator executiv, iar Stacy Littlejohn este producator consultant.

Ramaneti pe Collider pentru orice actualizare viitoare cu privire la Peacemaker Sezonul 2.

Trailerul „The Contractor” dezvaluie thrillerul plin de actiune al mercenarului Chris Pine

Nu este reuniunea ‘Hell or High Water’ la care se astepta oricine.

Similar Posts