Peacemaker Finale Surprise Cameo surpriza a inclus initial mai multe persoane

Peacemaker Finale Surprise Cameo surpriza a inclus initial mai multe persoane

in timp ce Peacemakers-a incheiat, speculatiile cu privire la plasarea sa in DCEU si la povestea unui viitor al doilea sezon sunt in toi. si anume, fanii au fost curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai amuzante scene ale finalului, in care Liga Dreptatii (sau cea mai mare parte a ei) apare in cele din urma dupa ce a fost convocata de Leota Adebayo (Danielle Brooks) si de mama ei, Amanda Waller (Viola Davis). Dupa episod, cateva tweet-uri ale actorilor de rezerva au dezvaluit ca aceasta scena ar fi putut avea ramificatii mult mai mari decat ceea ce Aquaman (Jason Momoa) decide sa faca in viata sa amoroasa.

Scena cu pricina are loc in apropierea momentelor finale din Peacemakerin care membrii Ligii Dreptatii, Superman, Wonder Woman, Aquaman si The Flash (Ezra Miller) apar in sfarsit pentru a-i ajuta pe 11th Street Kids sa ii doboare pe Goff (Annie Chang) si pe Vaca. Singurii membri ai celei mai faimoase echipe DC care apar in rolurile lor sunt Momoa si Miller, dubluri luand locul lui Superman al lui Henry Cavill si Wonder Woman al lui Gal Gadot. Acesti actori de rezerva pentru Superman si Wonder Woman au intrat recent pe Instagram pentru a confirma implicarea lor in final.

Nu este greu de imaginat ca atat Gadot, cat poate si Cavill au fost prea ocupati pentru a aparea pentru aceasta scurta scena. Sunt multe de retinut din acest lucru – arata angajamentul aparent al DC de a continua povestile cu Superman – desi implicarea lui Cavill ramane in aer (un cameo al dublurii in Shazam nu face decat sa faca acest lucru si mai frustrant). Cu toate acestea, cea mai mare intrebare apare atunci cand discutam despre Batman si Cyborg, ambii avand actori de rezerva care au completat o versiune a acestei scene. Cand a fost intrebat despre eventuala lor excludere, creatorul serialului, James Gunn, a declarat urmatoarele intr-un interviu acordat publicatiei Variety: „stiti, nu stiu ce pot – exista motive pentru asta, dar de fapt nu sunt sigur daca pot spune care sunt aceste motive. S-ar putea sa aiba de-a face cu lucruri viitoare”.

Nu este prea surprinzator faptul ca Warner Bros. a eliminat includerea lui Cyborg din scena, intrucat actorul Ray Fisher si-a manifestat nemultumirea fata de studio si de Justice League regizorul Joss Whedon foarte evident. El a fost unul dintre personajele principale din Justice League al lui Zack Snyder, unde a avut un rol mult mai important, asa ca ar putea fi o dezamagire faptul ca interpretarea sa a acestui personaj probabil nu va merge mai departe. Cu toate acestea, desi acest lucru este regretabil, nu este o surpriza, avand in vedere ca rolul lui Fisher a fost scris in afara filmului lui Miller The Flash film, care va fi lansat la sfarsitul acestui an.

in ceea ce-l priveste pe Batman, acest lucru intareste si mai mult faptul ca Batman-ul lui Robert Pattinson va fi de sine statator, in afara DCEU, primul sau film urmand sa fie lansat peste doua saptamani. Aparitia lui Ben Affleck in rolul personajului ar fi fost, de asemenea, o lovitura de moment, deoarece The Flash va fi ultima data cand va imbraca pelerina si gluga.

Vezi mai jos tweet-urile lui Matt Turner, care a fost dublura lui Batman pentru scena:

Cele 10 minute de glume ale lui Peacemaker te fac sa te simti ca si cum ai face parte din distributie.

inregistrarea este plina de replici uitate, rasete nesfarsite si glumele tipice din „Peacemaker”.

Similar Posts