Pe masura ce Disneyland si Disney World isi schimba regulile privind masca (din nou)

Pe masura ce Disneyland si Disney World isi schimba regulile privind masca (din nou), experienta din parcurile tematice se apropie mai mult de normalitate?

Parcurile tematice si parcurile de distractii s-au inchis in intreaga tara in urma cu aproape doi ani si, desi unele dintre ele s-au redeschis la scurt timp, experienta de a fi intr-un parc nu a mai fost aceeasi de atunci. inca din primele zile de la redeschidere au existat o serie de reguli noi, iar aceste reguli au continuat sa se schimbe si sa evolueze de-a lungul timpului. Regulile privind mastile, ca exemplu, au fost adaugate si retrase si adaugate din nou in diferite momente, pe masura ce starea pandemiei s-a schimbat. Acum, insa, s-ar putea sa ne aflam in pragul sfarsitului final al regulilor privind mastile, deoarece acestea sunt pe cale sa devina optionale atat la Disneyland Resort, cat si la Walt Disney World.

Parcuri Disney a anuntat astazi ca, incepand cu 17 februarie, oaspetii vaccinati nu vor mai fi obligati sa poarte masti in interior sau la atractii, atat la Disney World, cat si la Disneyland Resort. Este una dintre putinele dati in care regulile s-au schimbat in ambele statiuni in acelasi timp. Mastile au fost optionale in aer liber pentru toti oaspetii in ultimele cateva luni. Oaspetii nevaccinati vor trebui in continuare sa poarte masti in interior, dar, serios, pe cine pacalim?

Odata cu aceasta modificare a regulilor, mastile vor disparea in mod functional in ambele parcuri tematice interne Disney. Vestea, deloc neasteptat, este intampinata cu o varietate de reactii. Unii sunt bucurosi sa vada ca regula dispare in cele din urma din mai multe motive. Oamenii sunt vaccinati, purtarea mastilor este naspa. Sa fii membru al distributiei si sa fii nevoit sa te certi cu un oaspete pentru ca nu respecta regulile este groaznic.

Altii sunt de parere ca decizia a fost luata prea devreme, mai ales ca nu se aplica cerinta de purtare a mastii nevaccinate. Multi dintre oaspetii parcurilor tematice Disney sunt copii, la urma urmei, iar copiii sub 5 ani inca nu pot fi vaccinati.

Cu toate acestea, pentru cei care au asteptat cu nerabdare ziua in care lucrurile „revin la normal” in parcurile tematice, suntem cu siguranta aproape de a avea aceeasi experienta. Nu exista distantare sociala, nu vor exista masti. Capacitatea parcurilor ar putea fi inca sub 100%, dar parcurile au fost suficient de aglomerate in ultima vreme incat sa nu iti dai seama ca nu sunt pline.

inca ne lipsesc cateva optiuni de divertisment in parcuri, Fantasmic inca lipseste in ambele statiuni. World of Color si paradele inca lipsesc la Disneyland, dar stim ca toate acestea se vor intoarce la un moment dat in cursul acestui an.

Mai exista inca un parc tematic important din SUA care nu va reveni la normal in aceasta saptamana. in timp ce statul California isi incheie mandatul privind mastile de interior incepand de miercuri, 16 februarie, motiv pentru care DIsneyland poate face aceasta schimbare, comitatul Los Angeles a decis sa nu-si incheie propriul mandat privind mastile. Acest lucru inseamna ca mastile vor fi in continuare necesare la Universal Studios Hollywood in viitorul apropiat.

Cu toate acestea, cu exceptia unui val radical de covasnicii, acesta este cu siguranta sfarsitul regulilor privind mastile in interiorul parcurilor tematice. in timp ce sfarsitul regulilor privind mastile este cu siguranta ceea ce toata lumea isi doreste in cele din urma, intrebarea este daca acum este sau nu momentul potrivit. Dar lucrurile sunt pe cale sa arate foarte normal la Disneyland si Disney World, indiferent daca credeti sau nu ca ar trebui sa fie asa.

Similar Posts