Paul Thomas Anderson isi dezvaluie contul secret Letterboxd

Paul Thomas Anderson isi dezvaluie contul secret Letterboxd

„Am conturi secrete peste tot”, a declarat autorul filmului „There Will Be Blood” despre sensibilitatea sa in social media.

Aveti grija data viitoare cand postati un Licorice Pizza recenzie pe platforma de filme Letterboxd – nu se stie niciodata cine ar putea citi.

intr-un interviu acordat IndieWire, regizorul si legenda filmului independent Paul Thomas Anderson, in varsta de 51 de ani, s-a destainuit despre o multime de lucruri din jurul Licorice Pizza, de la reactia de respingere a complotului sau la sezonul premiilor, inainte de a dezvalui ca pandeste in secret un cont Letterboxd. Desi, asa cum a descris regizorul, inca nu s-a hotarat cat de mult ii place.

Anderson a spus:

„Letterboxd este ceva pe care trebuie sa petrec mai mult timp. Fiica mea este implicata in el si ii place destul de mult. incerc sa ma gandesc care sunt sentimentele mele in aceasta privinta.”

Ca sa fim corecti, s-a hotarat cineva pe Letterboxd? intrebat de IndieWire daca este un „lurker” – adica daca navigheaza in secret pe Instagram, Twitter si Letterboxd de pe un cont anonim – regizorul a detaliat: „Am conturi secrete peste tot. Este hilar. Cand fiica mea era mai mica, a primit Instagram si am incercat sa am un cont secret pentru a o urmari. Ea a spus: „Nu este un secret. Te vad”. Eu am zis: „Oh, bine”.

Ah, da, un lucru foarte tata de facut, intr-adevar. Altfel, Anderson a vorbit despre beneficiile uriase pe care social media le poate oferi unui cineast in momentul de fata – de la obtinerea de spectatori pentru un film independent, pana la construirea unui public loial. (Se pare ca iubeste Phantom Thread meme, dar s-ar putea ca eu sa citesc prea mult printre randuri). El a spus:

„imi amintesc ca atunci cand am inceput, era imposibil sa patrund. Obisnuiai sa pui un trailer in fata unui film si era un cosmar. Trebuia sa treci prin MPAA pentru a fi aprobat, trebuia sa fie aprobat de studio, trebuia sa treci prin toate aceste cercuri. Apoi, nici macar nu aveai garantia ca va fi in fata unui film pe care ti-l doreai. Acum avem posibilitatea de a pune pur si simplu lucrurile acolo – Instagram, YouTube, Twitter, orice naiba de loc. Poti sa o faci pur si simplu. Bucuriile pe care le ofera acest lucru sunt atat de extreme. Am depins de asta in special pentru aceste ultime cateva filme, pentru a-i face pe oameni sa constientizeze unde il pot vedea si cum il pot vedea intr-un anumit mod. Fara acest lucru, imaginati-va suma de bani pe care trebuie sa o cheltuiti pentru a-i face pe oameni sa stie unde il pot vedea.”

Cel mai recent film al lui Anderson a beneficiat cu siguranta de un tratament viral, cu fanaticii PTA care au facut meme-uri pe Film Twitter. Este minunat sa auzim ca ne vede opera noastra.

Pizza cu lemn dulce se afla in cinematografele din intreaga tara. in el joaca Alana Haim, Cooper Hoffman, Benny Safdie, Sean Penn, Bradley Cooper si Tom Waits.

Recenzie ‘Licorice Pizza’: Paul Thomas Anderson creeaza o poveste frumoasa, chinuita si amuzanta despre prima dragoste

Cooper Hoffman si Alana Haim stralucesc in aceasta frumoasa poveste despre maturizare.

ii puteti gasi lucrarile peste tot in magazin: Vulture, GQ, BBC Culture, The Face, i-D, Polygon, Huck si Little White Lies, printre altele.

Similar Posts