Pattinson vrea "Moarte in familie" pentru "The Batman"

Pattinson vrea „Moarte in familie” pentru „The Batman”, ucigandu-l pe Robin

Cand Collider l-a intrebat pe Robert Pattinson ce parere are despre introducerea lui Robin in noul univers cinematografic Batman, acesta a fost de acord ca ar putea functiona, cu o conditie.

„Da, dar trebuie sa aiba 13 ani”, a glumit Pattinson. „Este singurul mod in care il voi accepta. Nu, imi place ‘Moartea in familie’ si alte chestii, dar cred ca ar fi foarte tare. De asemenea, oamenii sunt atat de speriati de asta, dar este destul de interesant. Cred ca ar fi un adaos foarte amuzant.”

Regizorul Matt Reeves a ezitat sa fie de acord la inceput, dar a acceptat si el. „Da, in niciun caz”, a fost de acord, referindu-se la aducerea lui Robin. „Nu vom face asta. Nu, glumesc. Da, in totalitate, sunt de acord cu asta. Chestia despre a face un film cu Batman este ca este infricosator sa faci un film cu Batman. Pentru ca, in primul rand, au fost filme grozave si, de asemenea, fiecare dintre voi are o viziune a lui Batman in cap. si astfel concuram cu viziunea pe care… Adica, unul dintre lucrurile pe care le faceam cand scriam, ma plimbam pe strada intr-o zi si am observat brusc, am zis: „O, Doamne, un hanorac cu Batman. Doamne, sapca lui Batman’. La propriu, daca observi, adica vorbeam astazi la niste mese rotunde, oamenii aveau tricouri Batman pe ei.”

De asemenea, lui Reeves ii place „Moartea in familie”, asa ca probabilitatea ca acesta sa fie implementat in The Batman sequel este in ascensiune spre noi culmi.

Daca nu ati fost bagati pana la genunchi in pelerine negre si angoase timp de treizeci de ani, s-ar putea sa nu fiti familiarizati cu „Moartea in familie”, o poveste din 1988 din benzile desenate in care Joker il ucide pe nefericitul Robin al lui Jason Todd. Da, acel Jason Todd, din Titans.

Uciderea lui Robin a fost o miscare controversata, iar scenaristii au incercat sa se rascumpere ani mai tarziu, readucandu-l pe Robin sub masca lui Red Hood si chiar aducand un nou Robin in anul urmator.

Faptul ca Todd a imbracat Scufita Rosie a fost un frumos semn de salut catre originalul Red Hood, pe care fanii de lunga durata il pot recunoaste ca fiind pseudonimul lui Joker din anii 1950.

in 2020, soarta lui Robin a fost pusa in mainile spectatorilor odata cu lansarea filmului Batman: Moarte in familie. in filmul de animatie, fanii au fost readusi la conceptia clasica „Alege-ti propria aventura”, desi prin intermediul unei noi tehnologii, si au fost imputerniciti sa isi selecteze preferatul printre potentialele evolutii ale complotului. Filmul are sapte finaluri posibile si o durata medie de vizionare de 95 de minute.

Astfel, exista multiple posibilitati de a aduce un element de „Moarte in familie” la The Batman continuarea filmului Batman. Pur si simplu aducerea lui Robin pentru un singur film doar pentru a-l ucide este o modalitate. Dar poate ca Pattinson prefera o abordare cinematografica de tipul „Alege-ti propria aventura”.

Daca acesta din urma este cazul, filmul ar dura mult mai mult timp pentru a fi produs. Dar daca uciderea lui Jason Todd este principala preocupare a lui Pattinson, si acest lucru le ofera producatorilor o poveste prestabilita cu care sa lucreze, urmand canonul benzilor desenate.

Cu toate acestea, s-ar putea sa ne grabim; primul film din serie, The Batman, nici macar nu a fost lansat. Acesta ajunge in cinematografe luna viitoare, pe 4 martie 2022.

Similar Posts