Patricia Arquette si Tramell Tillman despre seria Apple TV+

Patricia Arquette si Tramell Tillman despre seria Apple TV+

Serialul Apple TV+ Severance, care a avut premiera pe 18 februarie, abordeaza un nou tip de echilibru intre viata profesionala si cea privata. Serialul creat de Dan Erickson si regizat de Ben Stiller si Aoife Mcardle urmareste personajul lui Mark, interpretat de Adam Scott, care a trecut recent prin controversata procedura cunoscuta sub numele de „severance” pentru a accepta un loc de munca la misterioasa Lumon Industries. Faptul de a se prezenta la serviciu activeaza efectiv implantul din creierul sau care ii activeaza comutatorul pentru amintirile de la locul de munca, ceea ce inseamna ca uita tot ce i se intampla in afara zidurilor companiei (ceea ce este denumit partea sa „afara”). Atunci cand nu lucreaza si nu-si traieste viata, nu-si aminteste nimic nici despre Lumon – sau despre oricare dintre colegii sai excentrici, precum Dylan (Zach Cherry), care urmareste obiective, sau Irving (John Turturro), care se ghideaza dupa manualul companiei. Cu toate acestea, sosirea unui nou angajat perturbator, Helly (Britt Lower), ar putea face mai mult decat sa ameninte status quo-ul; ar putea rasturna autoritatea din interiorul Lumon asa cum exista, condusa de devotata doamna Cobel (Patricia Arquette) si de mana ei dreapta loiala, Milchick (Tramell Tillman).

inaintea premierei serialului, Collider a avut ocazia sa vorbeasca cu Severance vedetele Arquette si Tillman despre participarea la serialul Apple TV+. Pe parcursul scurtului interviu, pe care il puteti viziona mai sus si citi mai jos, co-stelele au discutat despre cate raspunsuri au primit in ceea ce priveste numeroasele mistere care il inconjoara pe Lumon si serialul in ansamblu, precum si despre cum au gasit dinamica complexa dintre personajele lor.

Sunt multe lucruri despre Lumon si despre ceea ce se intampla despre care nu stim, dar voi doi interpretati personaje care lucreaza la un nivel mult mai inalt in cadrul companiei. Cat de mult ati fost informati dinainte? si ati avut ocazia sa puneti intrebari si sa obtineti informatii din interior de la Dan [Erickson] despre vreun secret?

TRAMELL TILLMAN: Oh, absolut. stiam foarte putin, foarte putin cand am intrat in acest proiect, iar Dan si Ben [Stiller] au avut un rol foarte important in procesul de colaborare si in discutiile pe care le-am purtat. Dar au existat multe secrete, la fel cum Lumon are secrete, asa ca a fost nevoie de multa credinta cand a fost vorba de acele intrebari la care nu puteau raspunde. Acesta a fost cu siguranta un exercitiu in care personajul stia mai mult decat actorul, asa ca a trebuit sa ma las dus de val si sa fac un salt.

PATRICIA ARQUETTE: Pentru mine a fost… Am avut atat de multe intrebari, la unele dintre ele am primit raspuns, la multe dintre ele nu, iar unele la care am primit raspuns au dus la alte o mie de intrebari, dar, in principiu, cred ca noi, cei din conducerea superioara a acestei corporatii, am avut nevoie de mult timp si de multi, multi ani in care am pus din ce in ce mai putine intrebari, am inteles care sunt limitele noastre si am inceput prin a respecta mai intai regulile corporative si structura. Asa ca, in momentul in care am ajuns deja aici, exista deja o multime de ignorare a propriilor intrebari interioare, de a nu le asculta, de a nu conduce cu ele, de a nu… Am fost deja antrenati ca niste caini Pavlov in acest moment sa mergem deja doar inainte. Chiar daca nu are sens, nu conteaza daca are sens sau nu. Daca asta ar trebui sa facem, asta facem.

Dar exista si o parte a personajului meu care este putin in afara limitelor si care doreste sa se plaseze in aceasta companie pentru a castiga ceva, dar si pentru a da inapoi acestei corporatii, care nu este doar o corporatie pentru ea. Este aproape ca o religie, ca o familie si ca totul la un loc, este toata copilaria ei. Aceasta entitate face atat de mult parte din viata ei, incat umbra ei este atat de mare. Asa ca nu stiu daca asta are sens. Este atat de stratificat.

Voi doi jucati o relatie atat de complexa in serial. Au existat surprize care au aparut in timpul filmarilor si care poate au adaugat mai multa complexitate relatiei, care nu era neaparat pe pagina?

ARQUETTE: Sunt lucruri care cred ca sunt surprize care sunt pe pagina si care au fost foarte surprinzatoare si interesante pentru mine. Dar o mare parte din ele au fost, de fapt, la montaj. Cred ca pentru fiecare dintre noi, am avut idei sau instincte naturale care se intamplau, iar o parte din noi era ca si cum am fi spus: „Nu, nu poti face asta. Asa ca esti pus in continuare in acest spatiu limitat. Asa ca, de fapt, am vazut o multime de culori si alegeri diferite pe care Trammell le-a avut, sau chiar si din mine, care am fost inchisa in afara. A fost interesant sa lucrez in izolare. Trammell, ce parere ai avut?

TILLMAN: Da, imi place asta. Este asta, dar as adauga ca una dintre cele mai mari, nu voi spune surprize. Cea mai mare binecuvantare a fost faptul ca Patricia si cu mine ne-am inteles atat de bine, ca am putut vibra una cu cealalta si sa radem chiar si in mijlocul filmului in aceasta situatie delicata cu COVID in desfasurare, ceea ce nu a favorizat aceste relatii cu adevarat stralucitoare pe care le aveam adesea cand eram pe platou, dar Patricia este atat de generoasa, atat de prietenoasa si foarte deschisa, asa ca a fost grozav sa putem avea aceasta camaraderie impreuna, mult mai apropiata decat cred ca ar fi avut Milchick si Cobel. Dupa cum stiti, Milchick il admira pe Cobel, iar acesta este mentorul sau. Asa ca a fost un mare bonus sa avem aceasta camaraderie.

Sezonul 4 din „Killing Eve”: O ardere lenta care ar putea totusi sa se stinga | Recenzie

Cel de-al patrulea si ultimul sezon din „Killing Eve” are premiera pe 27 februarie la BBC America.

Similar Posts