Paramount tocmai a anuntat

Paramount tocmai a anuntat, in esenta, „Sonic 3 Knuckles

La mai bine de doi ani dupa ce Sonic the Hedgehog a aterizat in cinematografe, continuarea sa – Sonic the Hedgehog 2 – este de asteptat sa continue exact de unde a ramas originalul, atunci cand se va lansa in cinematografe in aceasta primavara. in primul film, publicul l-a intalnit pentru prima data pe Sonic, care soseste pe Pamant, transportat fara voia lui de pe planeta sa si neobisnuit cu stilul de viata al oamenilor. Fara ca el sa stie, doctorul Robotnik (Jim Carrey) se intereseaza imediat de abilitatile rivalului sau destinat, hotarand sa-l gaseasca pe Sonic si sa-i foloseasca puterile in scopuri nefaste.

Paramount a dezvaluit trailerul oficial pentru Sonic the Hedgehog 2 la premiile Game Awards de anul trecut, iar acum, intr-un tweet recent care face cronica proiectelor viitoare, studioul a impartasit ca Sonic the Hedgehog 3, finalul trilogiei, este in curs de dezvoltare. Cu toate acestea, vestile bune nu s-au terminat aici. De asemenea, Paramount a teasing ca un serial original Knuckles spin-off, cu Idris Elba in rolul principal, va ajunge la Paramount Plus.

Asa cum era de asteptat, fanii Sonic isi pierd mintile in fata acestei vesti, mai ales ca anuntul se leaga foarte bine de compatibilitatea Sonic & Knuckles jocului video. Cartusul original Sega Genesis dispune de un adaptor care le permite jucatorilor sa conecteze Sonic the Hedgehog 3, creand astfel un joc combinat. Pasionatii dedicati de Sonic au subliniat coincidenta, care s-ar putea sa nu fie deloc asta.

Sonic si Knuckles, alaturi de Miles ‘Tails’ Prower, sunt principalii protagonisti ai jocului Sonic the Hedgehog franciza. Cu toate acestea, Knuckles joaca un rol de personaj negativ in Sonic the Hedgehog 2, o decizie probabil derivata din evenimentele din Sonic & Knuckles, in care Knuckles se opune initial lui Sonic, dar formeaza o alianta cu acesta dupa ce afla de siretlicurile lui Robotnik. Din ceea ce se poate vedea in trailere, Sonic the Hedgehog 2 pare sa transfere naratiunile combinate ale lui Sonic the Hedgehog 3 si Sonic & Knuckles pe marele ecran.

Ma simt al naibii de bine sa fiu un fan Sonic in aceste zile.

Se pare cu siguranta ca Paramount a stiut exact ce face atunci cand a anuntat simultan „Sonic 3” si „Knuckles”. Dupa cum s-a mentionat anterior si sustinut de Sonic the Hedgehog superfani, Sonic 3 a fost dezvoltat simultan cu Sonic & Knuckles, dar constrangerile de timp si costurile cartuselor au fortat dezvoltatorii sa il desparta. Aceste intamplari par din ce in ce mai putin intamplatoare, dar modul in care se va suprapune cel de-al treilea episod cu Knuckles seria spin-off ramane de vazut.

Sonic the Hedgehog 2 se lanseaza in cinematografe pe 8 aprilie 2022.

Similar Posts