Paramount+ si Showtime vor integra continutul cu pachetul In-App Bundle

Paramount+ si Showtime vor integra continutul cu pachetul In-App Bundle

Daca sunteti abonat Paramount+ si ofertele din studio de la Nickelodeon si CBS nu sunt suficiente, urmeaza sa apara mult mai mult continut pentru serviciul de streaming. in curand, serviciul de streaming va incepe sa integreze continutul Showtime in biblioteca sa, in aceasta vara, odata cu lansarea unui upgrade in aplicatie pentru programarea serviciului.

Tom Ryan, presedinte si director executiv al serviciului de streaming la ViacomCBS, care in curand va fi redenumit doar Paramount, a comentat viitoarea integrare intr-o prezentare virtuala care acopera castigurile companiei pentru cel de-al patrulea trimestru:

„Sa vorbim despre modul in care ii ajutam pe abonati sa acceseze si mai multe dintre serviciile noastre extraordinare de streaming, chiar in aplicatia Paramount Plus. Pachetul nostru existent, format din Paramount+ si Showtime, a avut performante foarte bune inca de la inceput. Acest lucru se datoreaza faptului ca utilizatorii pot accesa doua oferte de continut premium, cu o inscriere simplificata, dar vizualizate in aplicatii distincte. incepand din aceasta vara, vom face ca Showtime sa fie si mai usor de accesat intr-o singura experienta de aplicatie.”

Ryan a mai spus ca platforma Showtime va fi in continuare disponibila separat. Acest lucru inseamna ca puteti fie sa va abonati doar la Showtime, fie sa platiti pentru pachetul Paramount+/Showtime in afara aplicatiei serviciului de streaming. Cu toate acestea, Ryan a spus, in ceea ce priveste integrarea in aplicatie, ca „va fi perfect sa te abonezi la Showtime si va fi mai usor ca niciodata sa descoperi emisiuni extraordinare”:

„Veti putea pur si simplu sa va actualizati abonamentul Paramount Plus la un pachet care include serviciul Showtime si apoi sa vizualizati tot acest continut intr-o singura experienta de utilizare. si apoi, cand ati terminat de vizionat „Mayor of Kingstown”, veti putea trece imediat la urmatorul sezon din „Billions” – fara a parasi aplicatia Paramount Plus.”

in mijlocul razboaielor de streaming, se pare ca ViacomCBS/Paramount doreste sa isi eficientizeze brandul si sa faciliteze atat pentru abonatii noi, cat si pentru cei actuali, accesul la tot continutul lor. Acest nou plan este similar cu pachetul Hulu si ESPN de la Disney+, precum si cu diferitele canale ale Amazon Prime care permit accesul la continutul unor servicii de streaming mai mici, precum Shudder. Paramount pare destul de increzator in succesul brandului lor in continuare, iar pentru toate noutatile privind Paramount+, ramaneti cu Collider.

„Dracula spaniol”: Chris si Paul Weitz vor regiza un film despre bunica lor, Lupita Tovar, vedeta de film

O poveste mai putin cunoscuta din jurul filmului Dracula de la Universal este pe cale sa iasa la iveala.

Similar Posts