Ozark Sezonul 4 Partea 2 dezvaluie data de lansare a ultimelor episoade

Ozark Sezonul 4 Partea 2 dezvaluie data de lansare a ultimelor episoade

Netflix a publicat un nou teaser si un key art pentru a anunta data de lansare a celei de-a doua parti din Ozark‘s Season 4. Cele sapte episoade ramase ale serialului vor ajunge pe platforma de streaming in luna aprilie a acestui an, aducand un final sangeros la periculoasa schema de spalare de bani a familiei Byrde.

Teaserul se concentreaza asupra lui Ruth Langmore (Julia Garner), mostenitoarea de 20 de ani a clanului Langmore, care pare a fi in pragul unui colaps emotional dupa tot ce s-a intamplat in prima parte din Ozark al patrulea sezon din Ozark. Mai intai, Ruth si-a pierdut fratele Wyatt (Charlie Tahan). Apoi, intr-un acces de furie, a dat buzna in casa familiei Byrde cu o pusca de vanatoare, cerand raspunsuri, doar pentru a afla ca liderul cartelului Javi Elizondro (Alfonso Herrera) era responsabil pentru necazurile ei. Prima parte se incheie cu Ruth jurand razbunare, un moment puternic care justifica cu prisosinta Premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial dramatic, acordat lui Garner. Asadar, Netflix face bine ca o foloseste pe actrita pentru a anunta ultimele episoade ale serialului, mai ales ca noul teaser arata cum Ruth se afla pe o cale distructiva care i-ar putea pune pe toti in pericol.

Sezonul 4 din Ozark i-a vazut pe Marty si Wendy Byrde (Jason Bateman si Laura Linney) urcand pe scara criminala dupa ce au ucis-o pe Helen Pierce (Janet McTeer) si au ajuns in fruntea cartelului Navarro. Desi schema de spalare de bani a sotilor Byrde a inceput ca o afacere temporara pentru a oferi familiei lor o viata buna, cei doi s-au implicat tot mai mult in cartel cu fiecare sezon, iar acum s-ar putea sa fie prea tarziu pentru a se mai intoarce. Ca sa fie si mai rau, sotii Byrde si-au implicat deja copiii in schema de spalare de bani, condamnand o noua generatie sa repete aceleasi greseli.

Membrii distributiei care se intorc in ultimul sezon din Ozark sunt Sofia Hublitz, in rolul fiicei lui Marty si Wendy, Charlotte, si Skylar Gaertner, in rolul fiului lor, Jonah. Ozark Sezonul 4 ii mai include pe Jessica Frances Dukes, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker si Veronica Falcon.

Serialul este produs de Bateman, de Chris Mundy, showrunnerul serialului, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey si Bill Dubuque, iar Linney este co-producator executiv.

Ultimele sapte episoade din Ozark vor ajunge pe Netflix pe 29 aprilie. Descoperiti noul teaser si key art mai jos.

Iata sinopsisul oficial pentru Ozark sezonului 4:

Marty si Wendy scapa de Helen si urca in varful imperiului lui Navarro. Ei gasesc o alta oportunitate de a pleca din Ozarks, dar unele pacate din trecut nu vor ramane ingropate, iar cele mai periculoase amenintari vin din sange.

Cum creeaza „Ozark” tensiune dramatica prin dezvaluiri si nu prin retineri

Uneori, cunoasterea secretelor sporeste tensiunea.

Similar Posts