Owen Wilson se intoarce

Owen Wilson se intoarce, filmarile vor incepe in curand

Disney+ a dus MCU la urmatorul nivel cu noile lor seriale care prezinta multe dintre personajele preferate de fani ale universului, iar unul dintre cele mai bune seriale de pana acum a fost Loki. in timp ce primul sezon s-a incheiat tocmai in iulie, fanii au asteptat cu nerabdare orice veste despre urmatorul sezon si se pare ca nu trebuie sa asteptam prea mult, deoarece se pare ca sezonul doi va incepe sa se filmeze in curand. Potrivit The Wrap, actorul Owen Wilson, care il interpreteaza pe agentul TVA Mobius in serial, a confirmat ca urmatorul sezon este pe cale sa inceapa sa ruleze.

in timpul recentului sau „Interviu autocomplet” de la WIRED, in care a raspuns la cele mai cautate intrebari despre el pe Google, Wilson a primit intrebarea „Owen Wilson se intoarce la Loki?”. Actorul a ezitat sa raspunda la inceput, dar in cele din urma a spus: „Da, se intoarce la „Loki”. si cred ca vom incepe sa filmam asta destul de curand. M-am simtit foarte bine lucrand la ‘Loki’. Mi-a placut foarte mult Tom Hiddleston si toti oamenii de acolo”.

Acest lucru ar trebui sa ii entuziasmeze foarte tare pe fani, deoarece Wilson a fost una dintre cele mai bune parti din Loki, si este logic ca el sa se intoarca, avand in vedere finalul de cliffhanger cu care ne-a lasat serialul. inca nu se stiu prea multe despre acest sezon viitor, iar ultima data cand l-am vazut pe Loki, cealalta jumatate a sa, Sylvie, l-a tradat, ceea ce a dus la distrugerea liniei temporale literale. Cand Loki este teleportat inapoi la TVA, el ajunge intr-o alta linie temporala, in care el si Mobius nu au devenit prieteni, asa ca va fi interesant de vazut unde va duce serialul relatia lor in sezonul doi.

De asemenea, va fi interesant de vazut ce este diferit in aceasta noua linie temporala in care Loki s-a trezit prins si cum se compara alte relatii, cum ar fi Mobius si Ravonna Renslayer a lui Gugu Mbatha-Raw, cu cele din sezonul unu de la TVA. Mbatha-Raw a confirmat recent ca se va intoarce in sezonul doi, asa ca asteptati-va la aceeasi linie temporala si la aceleasi variante de nebunie pe care le-am vazut in primul sezon.

Loki al lui Tom Hiddleston era deja un personaj popular, avand in vedere numeroasele sale aparitii in MCU, dar Loki a surprins o multime de oameni cu inima sa bine echilibrata, umorul, tragedia si temele bogate despre a iubi cine suntem in interior. Din nou, Mobius al lui Wilson a fost o parte importanta a succesului serialului si speram ca in sezonul doi isi va putea obtine in sfarsit legendarul sau jet ski. Pentru toate noutatile despre Loki sezonul doi, inclusiv o data exacta pentru inceperea filmarilor, ramaneti cu Collider.

Primul trailer al filmului „Deep Water” dezvaluie thrillerul erotic al lui Ben Affleck si Ana de Armas

Un tratament perfect de Ziua indragostitilor.

Similar Posts