Trailerul Moon Knight ofera o noua privire asupra haosului din Oscar Isaac

Oscar Isaac numeste show-ul TV Marvel un studiu de caracter

Moon Knight starul Oscar Isaac spune ca viitorul serial MCU de la Disney+ este mai mult un studiu de caracter decat o poveste traditionala despre supereroi. Vorbind cu Empire despre experienta sa la filmarile Moon Knight, Isaac a subliniat, de asemenea, modul in care serialul are un ton unic, deoarece exploreaza psihicul fracturat al personajului sau titular.

in timp ce descria experienta sa de a aduce Moon Knight pentru prima data la live-action, Isaac a spus ca ceea ce a fost atat de revigorant in legatura cu revenirea la mediile de supereroi este faptul ca viitorul serial s-a simtit aproape „facut manual”. Dupa cum spune Isaac, el „era disperat dupa acel sentiment” pe care doar un studiu de personaj il poate aduce si entuziasmat de oportunitatea „de a face ceva foarte f**king nebunesc pe o scena majora”. Isaac merge chiar mai departe si spune ca Moon Knight este „primul studiu de personaj Marvel legitim de la Iron Man.”

S-ar putea argumenta cu Isaac ca si alte productii Marvel functioneaza ca studii de caracter – WandaVision si soimul si soldatul de iarna (The Falcon and the Winter Soldie)r ne vin in minte. Cu toate acestea, nu putem contesta faptul ca revenirea lui Isaac in media supereroilor trebuie sa se simta foarte diferit de aceasta data, dupa ce ultima data a jucat un personaj Marvel cand a jucat rolul personajului negativ titular in 2016, in filmul X-Men: Apocalypse, un film care nu face parte din MCU si cel mai putin reusit din punct de vedere comercial dintre filmele X-Men prequel-uri.

Isaac a discutat, de asemenea, despre modul in care viitorul serial se concentreaza pe sanatatea mintala a personajului titular. in benzile desenate, Moon Knight este un erou care se confrunta cu o tulburare disociativa de identitate (DID), care joaca in rolul sau de recipient al unui zeu egiptean. Pana acum, trailerele serialului promit o adaptare fidela, reprezentand vizual elemente ale multiplelor alter-uri care traiesc in sistemul personajului lui Isaac, iar asta face parte din atractia Moon Knight a avut pentru Isaac, deoarece i-a oferit vedetei sansa de a explora un personaj complex:

„Ceea ce imi place cel mai mult la acest lucru este ca este o explorare a unei minti care nu se cunoaste pe sine. O fiinta umana care nu-si cunoaste propriul creier. Mi s-a parut foarte emotionant acest lucru: de ce este capabila mintea in ceea ce priveste supravietuirea. Dar volumul de munca a fost masiv: provocarea tehnica de a intruchipa aceste personaje diferite, fizic, modul in care imi manifest corpul… A necesitat multa energie.”

Presedintele Marvel Studios, Kevin Feige, a promis, de asemenea, ca serialul va marca o „schimbare de ton” in MCU, cu Moon Knight servind drept o turnura mai intunecata spre teme mai mature pentru serie. in timp ce serialul a primit oficial o clasificare TV-14, spre deosebire de TV-MA, Feige a descris serialul pentru Empire ca fiind „tare si brutal”, numindu-l un „lucru diferit” fata de proiectele pe care Disney+ si Marvel le-au explorat pana acum. Poate ca, avand o clasificare TV-14, nu vom vedea la fel de multa violenta ca in alte proiecte Marvel din trecut – bunaoara, The Punisher – dar fanii ar trebui sa se astepte totusi la ceva nou si unic pe masura ce Marvel avanseaza mai departe in Faza Patru.

Moon Knight are premiera pe Disney+ pe 30 martie.

‘Moon Knight’: Cine este Khonshu, zeul egiptean care apare in trailer?

Laudati-l pe Dumnezeul Lunii!

Similar Posts