Oppenheimer ii adauga pe Alden Ehrenreich si David Krumholtz la o distributie masiva

Oppenheimer ii adauga pe Alden Ehrenreich si David Krumholtz la o distributie masiva

Filmul lui Christopher Nolan Oppenheimer pare sa atraga aproape toate vedetele de la Hollywood pe care poate pune mana. The Hollywood Reporter scrie ca Alden Ehrenreich si David Krumholtz sunt cele mai recente aditii la filmul biografic al lui Nolan, care este deja plin de personalitati si ale carui filmari vor incepe luna aceasta in New Mexico.

Ehrenreich si Krumholtz se alatura unei distributii de vedete formata din Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Mathew Modine, Dane DeHaan si Jack Quaid. Filmul biografic despre cel de-al Doilea Razboi Mondial va detalia viata lui J. Robert Oppenheimer (Murphy), unul dintre parintii bombei atomice, care mai tarziu a ajuns in apa fierbinte cu guvernul american, bazat pe cartea premiata cu Pulitzer. American Prometheus: Triumful lui J. Robert Oppenheimer de Kai Bird si Martin Sherwin.

in timp ce rolurile lui Ehrenreich si Krumholtz sunt tinute sub tacere, ambii au avut parte de roluri in piese de actiune si drama. Desi a intrat pe scena cu scurtmetraje si cateva roluri principale, Ehrenreich a devenit cunoscut dupa ce a jucat rolul infamului contrabandist Han Solo in Solo: A Star Wars Story. Alaturi de Oppenheimer, el urmeaza sa joace in viitorul thriller Cocaine Bear, in care joaca alaturi de Keri Russell si O’Shea Jackson Jr.

Via Walt Disney Pictures

Oppenheimer va fi produs de Nolan si Emma Thomas, alaturi de Charles Rovan de la Atlas Entertainment. Pe masura ce incep filmarile, nimeni nu stie daca Nolan va continua sa surprinda publicul cu mai multe anunturi de distributie, pentru a umple cat mai mult filmul de vedete.

Oppenheimer va ajunge in cinematografe pe 21 iulie 2023, cu doar doua saptamani inainte de aniversarea bombardamentului de la Hiroshima.

‘Peacemaker’: Freddie Stroma despre ce ar vrea sa exploreze in sezonul 2 si despre bromanta dintre Vigilante/Peacemaker

De asemenea, el vorbeste despre cum este sa joci printr-o masca si despre trecerea de la un serial precum ‘Bridgerton’ la acesta.

Similar Posts