O vedeta din Dune a tot cerut "mai multe scene nud"

O vedeta din Dune a tot cerut „mai multe scene nud”, iar motivul are sens

Foarte putini sunt cei care au asistat probabil la capodopera SF nominalizata la Oscar a lui Denis Villeneuve Dune si s-au gandit: „E nevoie de mai multa nuditate”. Sigur, unii membri ai publicului au ajuns probabil la aceasta concluzie, dar pun pariu ca ei gandesc asta despre aproape fiecare film. Ei bine, puteti adauga Dune Stellan Skarsgard la lista celor care isi doresc mai multe scene de nuditate, in special cele care il implica pe personajul sau morbid de obez, baronul Vladimir Harkonnen, iar motivul pentru care i-a cerut lui Villeneuve aceste scene a fost unul legat de personaj si a avut sens.

Daca ati vazut Dune, stii ca marimea si aspectul fizic al Baronului Harkonnen au contribuit la intimidarea sa, la fel ca si expresia vocala pe care Stellan Skarsgard a aterizat in timp ce isi construia interpretarea. Iar artistul de machiaj Donald Mowat, care a primit o nominalizare la Oscar pentru munca sa remarcabila la Dune, a vorbit cu The Wrap despre procesul de realizare a lui Skarsgard, si se pare ca acesta a implicat sa ii ceara lui Denis Villeneuve mai multa nuditate. Mowat a spus:

Lui Stellan i-a placut sa fie dezbracat in rolul baronului. Ne omoram cu totii de ras cand Stellan cerea mai multe scene de nuditate. El simtea, pe buna dreptate, ca Baronul parea mai infricosator si mai periculos dezbracat decat infasurat in robe sau armuri. Asa ca cerea mereu mai multa nuditate.

Suntem recunoscatori ca nu a functionat. Baronul este, cu tot respectul, grotesc, asa ca ar fi fost dificil sa petrecem mai mult timp in preajma chipului sau dezbracat. De asemenea, ar fi fost foarte dificil pentru echipa de machiaj, asa cum explica Donald Mowat o parte din procesul si timpul necesar pentru a realiza acest aspect. El a continuat sa spuna:

Cinci persoane au avut nevoie de aproximativ patru ore pentru a aplica machiajul lui Stellan. si asta in conditiile in care baronul purta un costum. in pielea goala, a durat sase ore si jumatate sau sapte ore. Este o diferenta uriasa in timpul zilei, dar a meritat. … Am adaugat obrajii, obrajii, o calvita de silicon si capace pentru sprancene. intotdeauna caut sa observ in filme acoperitoare de sprancene false, asa ca am lucrat din greu la ele. De asemenea, Stellan a purtat maini, picioare si glezne protetice.

Ei bine, exista intotdeauna Dune: Partea a doua, la care Denis Villeneuve trece mai departe, acum ca prima parte a luat foc, si-a gasit publicul si a castigat atat de multe premii Oscar, inclusiv cel mai bun film. Cumva, intr-un mod care nu are absolut niciun sens, Villeneuve nu a fost nominalizat pentru Cel mai bun regizor. Atat de ridicol. Asta l-a enervat pe Josh Brolin. ii simtim durerea. Regizorul a vorbit despre faptul ca personajul lui Rabban, nepotul baronului, va avea un rol mai mare. Dar cand il vom vedea pe baron, ar fi bine sa fie dezbracat. Complet dezbracat. si sa fie intimidant.

Nu numai ca este Dune: Partea a doua a fost anuntata, Warner Bros. a incercuit data de lansare pentru 20 octombrie 2023, ceea ce il plaseaza in aceeasi fereastra de lansare cu filmul initial. Daca va fi la fel de bun ca filmul original, va intra in acea cursa pentru Oscar si, speram, ii va aduce lui Denis Villeneuve nominalizarea la Oscar pentru cel mai bun regizor pe care o merita.

Similar Posts