O continuare a povestii de Craciun confirma distributia lui Julie Hagerty si a altora

O continuare a povestii de Craciun confirma distributia lui Julie Hagerty si a altora

Distributia se mareste pentru viitorul sequel al filmului A Christmas Story. Anuntat in exclusivitate cu Deadline, Erinn Hayes, River Drosche si Julianna Layne au fost adaugate la distributie. Julie Hagerty a fost, de asemenea, confirmata in distributie, dupa ce anterior s-a anuntat ca inca mai face o intelegere cu Warner Bros.

Continuarea filmului de vacanta, intitulat A Christmas Story Christmas il va vedea pe Peter Billingsley revenind in rolul lui Ralphie, acum adult in anii ’70. De asemenea, se vor intoarce Ian Petrella, Zack Ward, Scott Schwartz si R.D. Robb, reluandu-si rolurile din filmul original. Filmul il va urmari pe Ralphie in timp ce se intoarce in casa copilariei sale de pe Cleveland Street. Drosche si Layne vor juca rolul copiilor lui Ralphie, carora acesta isi doreste sa le ofere un Craciun la fel de magic ca si al lui. Haynes’ se alatura in rolul sotiei lui Ralphie, care se reintalneste cu prietenii din copilarie si se confrunta cu durerea provocata de moartea batranului. Nu se stie inca nimic despre rolul lui Hagerty.

Hagerty este cunoscuta mai ales pentru rolul ei din filmul de comedie Airplane! si continuarea acestuia Airplane II: The Sequel. Succesul acestui film a consolidat locul lui Hagerty la Hollywood ca actrita de comedie, ceea ce a dus la mai multe roluri si aparitii in filme si sitcom-uri. Ea nu s-a ferit nici de roluri mai serioase, cu credite recente incluzand Poveste de casatorie si Instant Family. Hayes, de asemenea comedianta, este cunoscuta mai ales pentru rolul ei din comedia neagra Spitalul pentru copii si in serialul sau secundar Politia medicala. De asemenea, ea a jucat in mai multe roluri in sitcom-uri, ceea ce atesta abilitatile sale comice. Tinerii actori Drosche si Layne isi construiesc filmografii, Drosche fiind cel mai important in ultimul sezon al serialului Miracle Workers, iar Layne apare in rolul tinerei Ainsley in Prodigal Son.

Amestecand distributia clasica si cea noua, filmul va aduce cu siguranta un omagiu radacinilor sale, Ralphie revizitandu-si copilaria. Istoria comica a lui Hayes si Hagerty garanteaza rasul in aceasta noua abordare a lui Ralphie adult si a familiei sale. O poveste de Craciun de Craciun este scris si produs in mod executiv de Nick Schenk, iar Clay Kaytis va fi regizorul filmului. O poveste de Craciun de Craciun va fi al treilea lungmetraj al lui Kaytis ca regizor, dupa ce a lucrat ca animator pentru Disney inca din anii ’90. Billingsley va produce filmul alaturi de Vince Vaughn pentru Wild West Picture Show Productions, iar Cale Boyter si Jay Ashenfelter pentru Legendary films. Filmul va avea premiera pe HBO Max.

Sequel-ul „A Christmas Story” este in curs de dezvoltare, Peter Billingsley se va intoarce in rolul lui Ralphie

Asigurati-va ca aveti ochii intacti pentru acest sequel de sarbatori.

Similar Posts