O atractie populara din statiunea Disneyland se intoarce

O atractie populara din statiunea Disneyland se intoarce, dar nu pentru mult timp

Fiecare atractie din parcurile de distractii este favorita cuiva, dar majoritatea atractiilor din parcurile de distractii au un termen de valabilitate, ceea ce inseamna ca, in cele din urma, vor fi inlocuite. Poate ca va disparea pentru ca tehnologia devine depasita sau pentru ca IP-ul de care este legata devine mai putin popular. Uneori, atractiile vor fi schimbate sau actualizate doar de dragul de a le face noi. Uneori, obiectivul parcurilor tematice se schimba in timp si anumite atractii nu se mai potrivesc. Dar cand se intampla acest lucru, vechea atractie dispare de obicei pentru totdeauna. Dar nu este cazul lui Soarin’ Over California, care se va intoarce luna viitoare la Disney California Adventure, desi doar pentru o perioada limitata de timp.

Vestile bune pentru fanii Soarin’ Over California original sunt ca se intoarce, cel putin pentru o vreme. Atunci cand va incepe Disney California Adventure Food and Wine Festival, pe 4 martie, Soarin’ Over California va reveni si el. Desi Disney spune ca se va intoarce doar pentru o perioada limitata de timp. Festivalul Food and Wine Festival se desfasoara pana pe 26 aprilie. Pe baza limbajului folosit de Disney, se pare ca aceasta versiune a cursei ar putea face parte doar din festival, dar este posibil ca aceasta cursa sa mai ramana putin timp.

in cadrul popularei atractii Soarin’, oaspetii sunt ridicati in aer in fata unui ecran de proiectie masiv si au senzatia ca zboara deasupra unor locatii bine cunoscute. Atractia a fost inaugurata sub numele de Soarin’ Over California cand s-a deschis Disney California Adventure in 2001, dar videoclipul a fost inlocuit, iar atractia a devenit Soarin’ Around the World in 2016. Scenele cu repere californiene precum podul Golden Gate si padurile de sequoia au fost inlocuite cu Marele Zid Chinezesc si Opera din Sydney.

in timp ce Soarin’ este inca o atractie populara in orice incarnare, este una dintre preferatele noastre la California Adventure, consensul general este ca versiunea din California este superioara editiei World. Cand cineva vede Turnul Eiffel, care devine ciudat de distorsionat pe ecranul masiv din cauza inaltimii sale extreme si a faptului ca este centrat pe ecranul neplanificat, este greu de argumentat altfel.

O multime de fani ar dori ca Soarin Over California sa se intoarca permanent la Disney California Adventure, deoarece are sens sa aiba atractia axata pe California in parcul tematic axat pe California. Probabil ca acesta este motivul pentru care atractia este adusa inapoi ca parte a festivalului Food and Wine, care se va concentra, de asemenea, pe mancarea californiana.

Soarin’ Around the World exista, de asemenea, la Epcot din Walt Disney World, dar avand in vedere World Showcase si accentul global al parcului, aceasta versiune a atractiei are sens acolo, mult mai mult decat la Disney California Adventure.

Daca intr-adevar mai avem doar mai putin de doua luni pentru a experimenta intoarcerea Soarin’ Over California, atunci fanii vor dori sa se asigure ca isi fac planuri curand pentru a o experimenta inainte de a disparea. si va merita sa apara si la Food and Wine Festival, deoarece mancarea este doar unul dintre motivele pentru care Disney California Adventure este un parc subestimat.

Similar Posts