O alta vedeta din "Suicide Squad" isi exprima sprijinul pentru taierea lui Ayer

O alta vedeta din „Suicide Squad” isi exprima sprijinul pentru taierea lui Ayer

David Ayer a scris o lunga scrisoare deschisa vara trecuta, in care a lasat sa se inteleaga ca nu mai vorbeste despre legendarul sau montaj original din Suicide Squad. Singura problema, care este, in mod cert, una majora, este ca fanii refuza sa renunte la incercarea de a convinge Warner Bros. si DC Films sa o transforme in realitate.

James Gunn a preluat oficial buzunarul universului lui Ayer datorita The Suicide Squad si Peacemaker, care tocmai a fost reinnoit pentru un al doilea sezon, asa ca acesta ar putea fi unul dintre principalele motive pentru care studioul a refuzat pana acum sa ofere prima iesire pe marele ecran a Task Force X, filmul lui Zack Snyder Justice League din Sack Zacker Zacker.

Bazandu-ne pe modul in care Snyder Cut de patru ore a dominat titlurile pentru aproape intreaga perioada a anului 2021, totusi, exista cu siguranta un numar foarte mare de oameni care ar dori sa vada un Suicide Squad redux. Jared Leto, Joel Kinnaman si Will Smith si-au exprimat public sprijinul, iar acum il putem adauga pe Scott Eastwood pe lista.

in timpul unui interviu cu Insider, starul din a doua generatie a dezvaluit ca nu numai ca personajul sau a avut parte de mult mai mult timp de ecran in versiunea Ayer Cut, dar chiar a refuzat oportunitatea de a se intoarce pentru rebootul soft al lui Gunn.

„Practic, el a spus: ‘Vino in aceasta calatorie cu mine. O sa te fac sa arati ca un dur. O sa fac ca personajul tau sa iasa in evidenta’. Nici macar nu stiam ce personaj era la momentul respectiv. Am vorbit cu David si stiu ca personajul meu a primit mult mai multa dragoste in versiunea Ayer Cut. Nu au vrut sa-mi plateasca niciun ban pentru urmatoarele filme si… nu aveau un alt scenariu pentru celalalt film, asa ca nu stiam la ce ma angajam. Am spus: „Nu vor sa ma plateasca”. El [Clint Eastwood] a spus: ‘Daca simt ca au cu adevarat nevoie de tine si daca este un rol bun, atunci fa-o’. Daca nu, atunci nu o face'”.

Indiferent daca versiunea Ayer Cut a filmului Suicide Squad va deveni sau nu vreodata realitate ramane de dezbatut, dar poti garanta ca sprijinul neclintit nu se va diminua pana cand se va intampla acest lucru.

Similar Posts