Noul trailer Doctor Strange in the Multiverse of Madness este plin de pericole

Noul trailer Doctor Strange in the Multiverse of Madness este plin de pericole

Un nou trailer pentru Doctor Strange in the Multiverse of Madness prezinta pericolele Multiversului cu care va trebui sa se confrunte Maestrul Artelor Mistice de la Marvel (Benedict Cumberbatch). Urmand tendinta primului trailer, noile imagini prezinta aventurile psihedelice din interiorul Multiversului si aliantele pe care Steven Strange va trebui sa le incheie pentru a supravietui.

Noul trailer ii reintroduce pe fani in Doctor Strange in Multiversul nebuniei intriga generala. Din cauza faptului ca Strange se joaca in mod constant cu spatiul-timp, Multiversul este in pericol. Asadar, pentru a preveni prabusirea intregii realitati, Doctorul cel bun este nevoit sa apeleze la Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), care poarta numele de Scarlet Witch dupa evenimentele din WandaVision. Strange va gasi, de asemenea, un nou aliat in Miss America, interpretata de Xochitl Gomez, o eroina capabila sa sara prin dimensiuni.

in timp ce trioul are superputeri de prisos, vor avea nevoie de noroc pentru a supravietui capcanelor Multiversului, care include un monstru asemanator unui calmar si chiar o versiune malefica a doctorului Strange insusi. Chiwetel Ejiofor se intoarce si el in rolul lui Karl Mordo si, mai mult ca niciodata, este convins ca magia este sursa problemelor realitatii si ca datoria lui este sa lupte foc cu foc, folosindu-si cunostintele mistice pentru a dobori vrajitorii. Asta suna cu siguranta ca o multime de amenintari pentru un singur film cu supereroi, si nu e de mirare ca fanii sunt incantati sa prinda in sfarsit Doctor Strange in Multiversul nebuniei in cinematografe.

Sam Raimi regizeaza Doctor Strange in Multiversul Nebuniei dupa un scenariu de Jade Bartlett si Michael Waldron. Raimi este cunoscut si pentru ca a regizat Spider-Man cu Tobey Maguire in rolul lui Web-Slinger. Vorbind cu Collider despre experienta revenirii la filmele cu supereroi, Raimi a spus

„Nu stiam ca as putea face fata din nou, pentru ca a fost atat de ingrozitor, dupa ce am fost regizorul lui Spider-Man 3. Internetul era infierbantat si oamenilor nu le placea acel film si cu siguranta m-au anuntat despre asta. Asadar, a fost dificil de luat inapoi. Dar apoi, am aflat ca era o deschidere pe Doctor Strange 2. Agentul meu m-a sunat si mi-a spus: „Se cauta un regizor la Marvel pentru acest film si a aparut numele tau. Ai fi interesat?”. si m-am gandit: ‘Ma intreb daca as mai putea sa o fac’. Sunt foarte pretentioase, aceste tipuri de filme. si m-am gandit: „Ei bine, asta este un motiv suficient”. intotdeauna mi-a placut foarte mult personajul Doctor Strange. Nu a fost preferatul meu, dar a fost chiar acolo sus, printre favoriti. Mi-a placut primul film, am crezut ca [regizorul] Scott Derrickson a facut o treaba minunata, o treaba incredibila. Asa ca am spus: „Da.” Au lasat personajul intr-un loc minunat. Nu m-am gandit ca voi face un alt film cu supereroi. pur si simplu s-a intamplat.”

Doctor Strange in Multiversul nebuniei ajunge in cinematografe pe 6 mai. Vedeti noul trailer mai jos.

Iata Doctor Strange in the Multiverse of Madness‘, sinopsisul oficial:

in ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ al studiourilor Marvel, MCU deblocheaza Multiversul si isi impinge limitele mai departe ca niciodata. Calatoreste in necunoscut alaturi de Doctor Strange, care, cu ajutorul unor aliati mistici atat vechi cat si noi, traverseaza realitatile alternative periculoase si tulburatoare ale Multiversului pentru a infrunta un nou adversar misterios.

Conceptul de arta „Spider-Man: No Way Home” dezvaluie o lupta planificata intre Mysterio si Doctor Strange

Se pare ca „The Sinister Six” a fost o posibilitate la inceputul dezvoltarii filmului.

Similar Posts