Noul trailer al proiectului Adam Project conduce o avanpremiera de film Netflix 2022 plina de filme

Noul trailer al proiectului Adam Project conduce o avanpremiera de film Netflix 2022 plina de filme

Netflix a lansat saptamana trecuta o avanpremiera plina de filme din 2022, cu protagonistii unora dintre cele mai importante proiecte viitoare, care au povestit teaserul. in fruntea incarcaturii s-a aflat mult asteptatul film al lui Rian Johnson Knives Out 2, ale carui detalii mai complete despre complot raman un mister (imi pare rau); am primit, de asemenea, fragmente de imagini din filmul lui Guillermo del Toro Pinocchio (nu, nu versiunea animata care face in prezent turul pe TikTok), si filmul cu Ryan Gosling The Gray Manregizat de fratii Russo, care au fost cei mai buni din MCU.

Unul dintre cele mai interesante titluri pentru fanii streamer-ului – cel putin, plecand de la internet – este Proiectul Adam, SF-ul pentru familii cu Ryan Reynolds in rolul principal. Acum, ca parte a pachetului de avanpremiera extinsa, Netflix a publicat si mai multe imagini din The Adam Project.

Primul trailer, care a cazut la mijlocul saptamanii, teasing o poveste de calatorie in timp pentru toti. Adam (Walker Scobell) este un pusti de 13 ani care jeleste moartea recenta a tatalui sau, interpretat de Mark Ruffalo. Dar, intr-o seara, da peste un pilot ranit in garajul sau: se dovedeste a fi o versiune mai veche a lui insusi – ah, aici se afla pluralul Adam vine de la – care soseste dintr-un viitor in care tehnologia de calatorie in timp este la inceput de dezvoltare.

impreuna, ei pornesc intr-o aventura in trecut pentru a-si gasi tatal, a indrepta lucrurile si, in cele din urma, a salva lumea. (O sarcina dificila, avand in vedere ca cei doi Adam chiar nu par sa se placa unul pe celalalt).

Iata o nota de la Netflix cu privire la noile imagini din The Adam Project:

„Filmele 2022 de la Netflix sunt echipate si pregatite sa joace. La inceputul acestei luni, am debutat cu o privire de ansamblu asupra noilor filme care vor ajunge pe Netflix in acest an, in frunte cu Kevin Hart si Mark Walhberg (Me Time), Millie Bobby Brown si Henry Cavill (Enola Holmes 2), Daniel Craig (Knives Out 2), Ryan Gosling (The Gray Man), Jonah Hill si Eddie Murphy (You People), Jennifer Lopez (The Mother), Jamie Foxx (Day Shift), Charlize Theron si Kerry Washington (The School for Good and Evil) si Jason Momoa (Slumberland).

Dar, dupa ce a debutat teaser trailerul pentru mult-asteptatul film de spectacol plin de actiune al lui Shawn Levy The Adam Project in aceasta saptamana, fanii ii cer mai mult pe Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner si Zoe SaldaГ±a. Asa ca, dupa o scurta adunare, solicitam o auditie si incheiem avanpremiera noastra supradimensionata cu o noua privire exclusiva asupra aventurii noastre de calatorie in timp, prietenoasa pentru intreaga familie, Proiectul Adam. Dupa meci, faceti din aceasta seara o seara de film cu Netflix.”

Vedeti mai jos noul pachet de avanpremiere Netflix. Proiectul Adam ajunge pe Netflix pe 11 martie.

Top 10 cupluri de filme romantice care te vor face sa crezi din nou in dragoste de Ziua indragostitilor

De la „Loving” la „Mandrie si prejudecata”, iata 10 cupluri de film care te vor face sa lesini in aceasta Zi a indragostitilor

ii puteti gasi lucrarile peste tot in magazin: Vulture, GQ, BBC Culture, The Face, i-D, Polygon, Huck si Little White Lies, printre altele.

Similar Posts