Noul serial de comedie despre Julia Child ajunge in martie la HBO Max

Noul serial de comedie despre Julia Child ajunge in martie la HBO Max

Bon Appetit! HBO Max tocmai a dezvaluit data de lansare a noului sau serial de comedie Julia, care spune povestea indragitei scriitoare de carti de bucate si bucatareasa de televiziune Julia Child, oferindu-le fanilor icoanei culinare ceva de asteptat. Serialul urmeaza sa aiba premiera pe platforma de streaming la sfarsitul lunii viitoare.

Julia este inspirat din viata extraordinara a Juliei Child si din serialul ei de televiziune de lunga durata, The French Chef – care a fost una dintre primele emisiuni culinare de la televizor. Personalitatea ei, impreuna cu umorul sau sincer si disponibilitatea de a transmite imperfectiunile propriilor tehnici, au consolidat-o ca o personalitate iubita atat de bucatarii casnici, cat si de populatia generala. Metodele ei necenzurate au inspirat, de asemenea, un iconic Saturday Night Live cu Dan Akroyd in rolul lui Child, in care acesta a jucat rolul lui Child, exagerandu-i adesea stangacia pana la ridicol. Prin prisma influentei lui Child, serialul va explora momentul crucial al istoriei in care aceasta a operat.

intrucat ascensiunea ei spre popularitate a coincis cu ascensiunea televiziunii publice si a feminismului din al doilea val, cu miscarea femeilor si cu transformarea locului pe care il ocupa celebritatea in cultura americana, serialul va explora convergenta tuturor aspectelor in contextul vietii si carierei lui Child. Totusi, in centrul seriei se afla un portret al casniciei iubitoare si indelungate a lui Child – si al dinamicii sale schimbatoare.

De asemenea, odata cu data premierei a fost publicata si o noua fotografie cu Sarah Lancashire in rolul Juliei Child. Noua imagine o arata pe Julia in bucataria ei iconica, afisand un zambet misterios in timp ce gateste ceva delicios intr-o tigaie. Alaturi de Lancashire, serialul il are in rol principal pe David Hyde Pierce, care a jucat anterior rolul hilarului frate mai mic al lui Frasier in serialul iconic Frasier, Bebe Neuwirth, de asemenea din Frasier celebru, Brittany Bradford, Fran Kranz din Homecomingsi Fiona Glascott, care a jucat anterior in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Serialul este produs de Lionsgate si 3 Arts Entertainment. Chris Keyser ocupa functia de showrunner pentru Julia si ca producator executiv alaturi de creatorul Daniel Goldfarb. Erwin Stoff de la 3 Arts Entertainment, impreuna cu Kimberly Carver si Charles McDougall, sunt, de asemenea, producatori executivi. Todd Schulkin este producator consultant al serialului, lucrand in numele Fundatiei Julia Child pentru gastronomie si arte culinare.

Julia va avea premiera la HBO Max pe 31 martie 2022.

7 cele mai bune filme noi pe care sa le vezi pe HBO Max in februarie 2022

De la Aleea Cosmarurilor la Chinatown, filme noi pe HBO Max in aceasta luna

Similar Posts