Noul duet dintre Taylor Swift si Ed Sheeran

Noul duet dintre Taylor Swift si Ed Sheeran, The Joker and the Queen, a iesit pe piata

Fotografie realizata de Christopher Polk/Getty Images pentru iHeartMedia

La mai bine de patru ani de la ultima lor colaborare, Taylor Swift si Ed Sheeran au realizat continuarea perfecta a duetului lor din 2013 „Everything Has Changed” – lansand un videoclip pentru „The Joker and the Queen”.

inca de cand a aparut in „End Game”, o piesa de pe cel de-al saselea album de studio al lui Tay Swizzle reputatie, fanii au cerut cu insistenta o noua colaborare intre Sheeran si cantareata americana. Multi au crezut chiar ca acesta va aparea in oricare dintre albumele reeditate, Fearless (versiunea lui Taylor) sau Red (versiunea lui Taylor).

Sheeran a ajutat-o tehnic pe Swift sa reinregistreze piesa „Everything Has Changed”, dar este de inteles ca acest lucru nu este ceva care sa-i satureze pe fani. Dupa ce a anuntat saptamana aceasta ca o noua colaborare este pe drum, muzicianul britanic si-a respectat promisiunea, lansand o versiune remixata a piesei „The Joker and the Queen”, impreuna cu un videoclip care ii readuce pe aceiasi actori din videoclipul „Everything Has Changed”, la mai bine de opt ani distanta.

Dupa cum va puteti imagina, exista o tona de referinte la videoclipul din 2013, ca sa nu mai vorbim de multe referinte care evidentiaza prietenia stransa dintre Taylor si Ed. Exista chiar si o revenire la o conversatie veche dintre cei doi, care a devenit virala pe retelele de socializare, pe care o puteti vedea mai jos:

Cantecul este in prezent in trending pe platformele de socializare, asa ca va fi interesant de vazut ce alte Easter Eggs si indicii ascunse vor descoperi fanii din videoclipul muzical.

Cred ca adevarata intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem cu totii acum este: Vor invia Swift si Sheeran aceste doua personaje peste un deceniu intr-un alt duet pentru a actualiza povestea lor?

Similar Posts