Nolan North dezvaluie pe cine si-ar dori sa joace intr-o continuare a lui Unchartedпїј

Nolan North dezvaluie pe cine si-ar dori sa joace intr-o continuare a lui Unchartedпїј

(Fotografie realizata de Ilya S. Savenok/Getty Images pentru ReedPOP )

Uncharted a fost lansat in sfarsit. Aceasta adaptare a incredibil de popularei serii de jocuri a studiourilor Naughty Dog Studios a fost asteptata de mult timp. intr-un interviu acordat lui Jordan Moreau de la Variety, Nolan North (actorul original al vocii lui Nathan Drake) si-a exprimat cateva ganduri cu privire la cine ar dori sa joace in viitoarele filme din serie. Daca esti dezamagit ca nu i s-a oferit un rol mai important, poate ca acest lucru iti va da sperante.

Cand au inceput discutiile pentru adaptarea jocurilor in 2008, parea posibil ca Nolan North sa preia el insusi rolul. North are acum 51 de ani, asa ca problema actorului de voce care va conduce filmul a devenit discutabila. Unii fani ai jocurilor au fost foarte critici cu privire la deciziile de distributie care au fost luate, dar mica aparitie a lui North in film a fost laudata pe scara larga.

Tom Holland, care il interpreteaza pe Drake, si personajul Sophiei Ali (Chloe Frazer) supravietuiesc cu greu unei caderi dintr-un avion in ocean. intalnirea cu North are loc dupa ce cei doi ajung cu greu pe malul unei statiuni de pe o insula. „Oau, ce naiba s-a intamplat cu voi doi?” intreaba North. Holland ii raspunde, „Am cazut dintr-o masina, apoi am cazut dintr-un avion”.. „stii, ceva de genul asta mi s-a intamplat si mie odata”., se gandeste North.

Jocurile il infatiseaza pe Nathan Drake la jumatatea varstei de 30 de ani, cu exceptia unor secvente de flashback din adolescenta. Filmul reconfigureaza povestea lui Drake si prezinta o perioada din viata sa pe care jocurile nu au acoperit-o. Filmul a avut loc pentru a spune noi povesti din viata aventurierului, care nu contravin neaparat canonului jocului, deoarece Tom Holland are doar 25 de ani. Iata ce a declarat North pentru Variety cu privire la locul in care se vede incadrat.

„Poate ca intr-o zi il vor gasi pe tatal lui Drake, care a disparut de mult timp, as fi destul de mare pana atunci. Tu esti tipul de pe plaja! Te-am urmarit, pustiule. Te descurci foarte bine.”

in jocuri, mama lui Nathan era un arheolog care a murit prin sinucidere. Tatal sau nenumit i-a abandonat pe Nathan si pe fratele sau Sam statului, unde au crescut intr-un orfelinat catolic. stim ca a vandut toate bunurile mamei lor la un moment dat, dar asta e tot. Cu siguranta ca lasa mult loc pentru explorarea povestii sale in continuare. Poate ca il vom vedea pe North aparand ca acest personaj „neexplorat” intr-un film viitor. Daca aplauzele puternice din sala atunci cand North si-a facut aparitia sunt un indiciu, acest lucru pare probabil.

Similar Posts