Noile jucarii Thor Love and Thunder Toys prezinta pe Mighty Thor

Noile jucarii Thor Love and Thunder Toys prezinta pe Mighty Thor, King Valkyrie

in aceasta vara, Chris Hemsworth revine in Universul Cinematografic Marvel in rolul lui Thor in Thor: Dragoste si tunet. in timp ce fanii ar trebui sa mai astepte un pic pentru a vedea filmul printr-un trailer sau poster oficial, Marvel a oferit recent o privire asupra viitoarelor produse de merchandise ale filmului de la LEGO si Hasbro! Noile jucarii le ofera fanilor multe motive de entuziasm – si multe teorii.

Detaliile specifice ale intrigii noului film Marvel au fost tinute sub tacere, dar detaliile pe care le stim ii fac pe fani sa fie foarte entuziasmati de urmatoarea aventura a lui Thor. Printre aceste amanunte se numara revenirea lui Natalie Portman in franciza in rolul lui Jane Foster, pentru a adapta povestea preferata de fani „Mighty Thor” din benzile desenate, in care ea devine noul Thor. stim, de asemenea, ca Christian Bale a fost distribuit pentru a juca rolul raufacatorului, care se numeste in mod terifiant Gorr The God Butcher in benzile desenate.

in primul rand, setul LEGO pentru Thor: Dragoste si tunet prezinta ceea ce ar putea ajunge sa fie o piesa de decor majora in film. Setul, numit „The Goat Boat”, este o barca vikinga uriasa trasa de doua capre. Setul vine cu personaje LEGO ale lui Thor, Mighty Thor, King Valkyrie, Korg si Gorr. Aceste personaje LEGO ofera, de fapt, o multime de indicii despre film. Odata cu includerea sa in set, putem spera ca Korg, un personaj preferat de fani, interpretat de scenaristul si regizorul Taika Waititi, va avea un rol mai important in acest film. Sincronizarea sa comica l-a facut pe Korg un personaj surpriza in Thor Ragnarok, si a revenit pentru o mica scena in Razbunatorii Endgame. Putem spune, de asemenea, ca Valkiria lui Tessa Thompson va detine in continuare titlul de Rege al Asgardului si ca Universul Cinematografic Marvel va urma exemplul benzilor desenate, numindu-l pe Thor Jane Foster „Mighty Thor”. in cele din urma, le ofera fanilor prima privire oficiala asupra lui Bale Gorr, chiar daca este sub forma de LEGO.

in continuare, Hasbro aduce noi adaugiri la seria Titan Hero Series si la linia de jucarii pentru jocuri de rol Battle FX bazate pe personaje si obiecte pe care ne putem astepta sa le vedem in film. in cadrul Titan Hero Series, se pare ca fanii vor putea obtine figurine de actiune ale lui Thor al lui Hemsworth, Mighty Thor al lui Portman si Korg al lui Waititi. Aceste figurine le ofera fanilor o privire asupra noilor infatisari ale celor trei personaje pentru film – personajul lui Portman primeste aici si titlul de Mighty Thor. in plus, fanii au ocazia sa arunce o privire asupra unui detaliu interesant din elementele de roleplay battle FX pentru Mighty Thor.

in Thor Ragnarok, ciocanul lui Thor, Mjolnir, a fost distrus. Lasandu-i pe fani sa se intrebe cum isi va primi Mighty Thor ciocanul. Aceasta intrebare isi gaseste raspunsul in figurina si in jucarie, deoarece se pare ca ciocanul este plin de crapaturi, ceea ce implica faptul ca este ciocanul original al lui Thor, care a fost asamblat cumva la loc. impreuna cu „Mighty FX Mjolnir”, o jucarie Stormbreaker este adaugata la linia de jocuri de rol Battle FX a Hasbro. Cu ambele obiecte care fac zgomot atunci cand le balansezi.

Puteti urmari Thor: Dragoste si tunet cand va ajunge in cinematografe pe 8 iulie 2022 si aruncati o privire la noile articole de la LEGO si Hasbro mai jos.

De la „Wandavision” la „Thor”: 7 cele mai triste finaluri din Universul Cinematografic Marvel, in ordine descrescatoare

Uneori eroii nostri castiga, alteori pierd

Similar Posts