No Way Home depaseste Avatar in box office-ul intern cu 760 de milioane de dolari

No Way Home depaseste Avatar in box office-ul intern cu 760 de milioane de dolari

Cineva tocmai a spart o sticla de sampanie la Sony, pentru ca Spider-Man: No Way Home tocmai a luat Avatar‘s ca al treilea cel mai mare box office intern din istorie. Rezultatul este cu atat mai impresionant daca luam in considerare faptul ca cinematografele inca sufera de pe urma efectelor pandemiei si ca No Way Home‘s este de trei ori mai mare decat al doilea film cu cele mai mari incasari din perioada pandemiei, Shang-Chi si legenda celor zece inele.

Filmul lui James Cameron Avatar a ocupat primul loc in box office-ul intern cu 760,5 milioane de dolari din 2009 pana in 2015, cand Disney’s Razboiul stelelor: Trezirea fortei a obtinut 936 de milioane de dolari si l-a impins pe locul al doilea. Avatar avea sa mai coboare inca o pozitie in 2019, cand filmul Disney Avengers: Endgame a adunat 858 de milioane de dolari. No Way Home este, din punct de vedere tehnic, o productie Sony, dar, din moment ce face parte din universul cinematografic Marvel al Disney, este o alta victorie pentru Casa soricelului.

No Way Home a atras ultimul milion de dolari de care avea nevoie pentru a prinde a treia pozitie in aceasta luni, ducand box office-ul intern la 760,5 milioane de dolari. Cand ne uitam la box office-ul global, No Way Home este al saselea film cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu 1,8 miliarde de dolari. Desi este putin probabil ca filmul sa mai acapareze inca 100 de milioane de dolari pentru a depasi Endgame‘s domestic record, No Way Home‘s impresionant box office va asigura, fara indoiala, atat MCU, cat si Universul personajelor Marvel de la Sony sa se extinda agresiv in viitorul apropiat. Trenul hype al supereroilor este inca pe sine si, chiar si cu pandanturile, nu pare sa incetineasca.

in Spider-Man: Nici o cale spre casa, Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) este recrutat pentru a sterge din memoria publica identitatea reala a lui Spider-Man. Din nefericire, vraja nu functioneaza asa cum a fost planificata si, in schimb, aduce vizitatori din alte realitati in MCU. Omul-Paianjen: Fara drum spre casa are aparitii ale doctorului Octopus al lui Alfred Molina, ale lui Electro al lui Jamie Foxx, ale lui Green Goblin al lui Willem Dafoe, ale lui Sandman al lui Thomas Haden Church si ale lui Lizard al lui Rhys Ifans. Toti acesti raufacatori provin din iteratiile anterioare ale lui Web Crawler, mai exact cate un raufacator pentru fiecare film pre-MCU – trei cu Tobey Maguire in rolul eroului titular, iar celelalte doua conduse de Andrew Garfield.

Fara drum spre casa ii vede, de asemenea, revenind Zendaya in rolul lui MJ, Jacob Batalon in rolul lui Ned Leeds, Marisa Tomei in rolul lui May Parker, Jon Favreau in rolul lui Happy Hogan, Benedict Wong in rolul lui Wong, Tony Revolori in rolul lui Flash Thompson si Angourie Rice in rolul lui Betty Brant. Jon Watts revine in regia celui de-al treilea episod al lui Spidey, cu un scenariu scris de Chris McKenna si Erik Sommers, care au semnat ambele scenarii pentru precedentele doua episoade MCU. Spider-Man anterioare ale lui Spiderman.

Spider-Man: No Way Home bate recorduri de incasari in cinematografe chiar acum.

Noul trailer „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” este plin de pericole interdimensionale si voci misterioase

Toata magia din lume s-ar putea sa nu fie suficienta de data aceasta.

Similar Posts