Ne pare rau pentru toti fanii Epcot care au asteptat 7 ore pentru o galeata de popcorn

Ne pare rau pentru toti fanii Epcot care au asteptat 7 ore pentru o galeata de popcorn, pentru ca Disney World le aduce inapoi

in urma cu doar cateva saptamani, o galeata de popcorn era atat de populara incat a fost acoperita de CNN si luata in deradere de Universal. in timp ce marfurile in editie limitata din parcurile Disney sunt intotdeauna populare, o galeata de popcorn in forma de Figment, mascota neoficiala a Epcot si dragonul mov iubit de milioane de oameni, a dus la cozi de pana la sapte ore in parc, dar daca nu ati primit una si inca va doriti una, exista vesti bune, deoarece galetile s-au intors si sunt foarte multe.

in aceasta dimineata au aparut imagini din Epcot, inclusiv de pe Blog Mickey, care arata un numar absolut masiv de galeti de popcorn Figment, toate expuse pentru ca oaspetii sa vina si sa le ia. Este imposibil de stiut exact cate sunt in comparatie cu cate au fost solide in primul lot, dar cu siguranta se spera ca sunt suficiente aici pentru a satisface cererea.

Mii de galeti de floricele Figment Popcorn Buckets reaprovizionate la EPCOT, prima privire la experienta de comanda mobila https://t.co/7SWKYZNSoQFebruary 14, 2022

Vezi mai multe

Un lucru care nu s-a intors cu galetile de popcorn este coada. O parte din acest lucru poate fi din cauza ca oamenii nu stiau ca galetile se vor intoarce astazi, dar restul este ca galetile sunt acum vandute prin intermediul sistemului mobil de comenzi de mancare al parcului. Acest lucru inseamna ca oaspetii comanda si platesc galeata de pe telefoanele lor, blocandu-si astfel articolul. Aplicatia ii va informa atunci cand este timpul sa o ridice, iar oaspetele ar trebui sa poata merge direct la ea si sa o ia. Oamenii nu sunt cu siguranta straini de cozile de la Disney World, dar asta nu inseamna ca vor sa isi petreaca timpul asteptand popcornul.

Era imposibil de stiut, dupa ce primul lot de galeti de popcorn a fost vandut, daca vor mai fi si altele. Uneori, marfa in editie limitata se intoarce in parcuri, iar alteori nu. Desi exista probabil cateva persoane care au asteptat la cozile nebunesti prima data si care acum sunt putin frustrate ca au facut-o. Probabil ca vor exista, de asemenea, unele beneficii cu acest aflux de Figments.

O mare parte din motivul pentru care cozile pentru acest tip de marfa devin atat de lungi in primul rand este ca multi dintre cei care cumpara aceste lucruri planuiesc in mod special sa revanda totul pe eBay. Deoarece majoritatea oamenilor care nu sunt din zona nu pot ajunge la Disneyland sau Disney World in scurt timp, fanii care doresc marcile limitate care pot fi gasite doar in interiorul parcurilor nu au alta optiune decat sa cumpere de pe piata secundara. Marjele de profit pot fi destul de semnificative, dar cu un numar masiv de astfel de lucruri care se arunca acum asupra publicului, ar trebui sa ajute la scaderea preturilor.

Sa speram ca, acum ca exista o multime de galeti de popcorn, fanii Figment care le doreau, dar nu le-au putut obtine, vor putea acum sa o faca. in timp ce toate marfurile in editie limitata sunt populare, Figment are cu siguranta propria sa baza de fani care il iubesc pe tipul asta si acei oameni ar trebui sa poata obtine o galeata de popcorn. Probabil ca si Eric Idle ar avea nevoie de una.

Similar Posts