Nathan Lane se va intoarce in rolul lui Teddy Dimas

Nathan Lane se va intoarce in rolul lui Teddy Dimas

in timp ce se afla intr-un circuit de presa pentru a-si promova viitoarea aparitie in serialul de succes HBO, The Gilded Age, Nathan Lane a anuntat ca se va intoarce intr-adevar pe platoul de filmare al serialului Hulu Only Murders in the Building pentru cel de-al doilea sezon al serialului aclamat de critici. Actorul a dezvaluit pentru Deadline ca se va intoarce in serial pentru a-si relua rolul lui Teddy Dimas, desi nu a dezvaluit in ce calitate.

in timpul primului sezon, Teddy si fiul sau Theo (James Caverly) au fost suspectati ca sunt ucigasii vecinului lor, Tim Kono (Julian Cihi). in urma uciderii lui Tim, vecinii si fanii crimelor adevarate Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) si Mabel Mora (Selena Gomez) au cercetat indiciile si dovezile din jurul crimei care a avut loc in cladirea lor. in parte datorita investigatiilor lor, Teddy si Theo sunt amandoi arestati pentru crima, dar, in urma unor investigatii suplimentare, sunt eliberati si numiti nevinovati.

Desi a dezvaluit ca Teddy se va intoarce in succesul de succes, Lane a spus ca nu a putut sa le spuna fanilor exact cum si de ce se va intoarce. De asemenea, el se impotriveste la faptul ca personajul sau a fost jefuit de morminte, desi ramane pe pozitii si reafirma ca Teddy si Theo nu au fost criminalii. Pentru a ne atrage si mai mult atentia, Lane a comentat ca Teddy se va intoarce in cladire intr-un „mod interesant si ca va exista o mare surpriza”.

De asemenea, represaliile sale nu vor dura tot sezonul al doilea, ci vor fi continuate pe parcursul a cateva episoade. Lane a comentat ca se afla in Los Angeles, unde lucreaza la un film in acest moment, dar „a filmat cateva episoade” inainte de plecare si se va intoarce pentru a „mai face cateva” la sosirea sa pentru a „termina acea poveste speciala”. O legenda a Hollywood-ului in dreptul sau, Numai crime in cladire il vede pe Lane lucrand alaturi de colegii sai de viata din comedie, Short si Martin, precum si de Gomez.

Despre noul sezon, Lane a mentionat ca productia atrage deja vedete invitate grozave” si ca i-a placut foarte mult sa lucreze cu co-creatorul si producatorul executiv al serialului, John Hoffman. Desi nu cunoastem lista completa a vedetelor invitate care vor intra in intriga criminala a sezonului 2, stim ca Shirley MacLaine, Amy Schumer si Michael Rapaport au semnat pentru acest serial.

Cu un nou sezon pe drum si cu vestea lui Lane, precum si cu o lista lunga de talente noi si vechi care se vor alatura echipei pentru cel de-al doilea sezon, Numai crime in cladire Sezonul 2 se anunta a fi al naibii de bun. Daca trebuie sa va puneti la curent si sa vedeti despre ce este vorba, asigurati-va ca mergeti la Hulu pentru a viziona primul sezon acum.

Distributia sezonului 2 din ‘Only Murders in the Building’ sarbatoreste prima zi de filmare cu o fotografie de grup

Pregatiti-va pentru o alta crima misterioasa in sezonul 2!

Similar Posts