Ne pare rau pentru toti fanii Epcot care au asteptat 7 ore pentru o galeata de popcorn

Modul amuzant in care Disney World a vandalizat Epcot pentru cea de-a 50-a aniversare a sa

Parcurile tematice evolueaza si se schimba mereu si, desi acest lucru inseamna uneori pierderea unor lucruri pe care fanii le indragesc, inseamna, de asemenea, ca exista mereu ceva nou de vazut undeva. Epcot, cu festivalurile sale rotative, este un parc tematic in continua schimbare. si cu cea de-a 50-a aniversare a statiunii, care este in curs de desfasurare, vor fi si mai multe lucruri noi de vazut. Dar un element care a aparut recent este deosebit de cool si este genul de lucru pe care s-ar putea sa il ratati daca nu stiti unde sa va uitati. Deoarece Disney a „vandalizat” o parte a caii ferate din pavilionul Germaniei.

Doua dintre pasiunile personale ale lui Walt Disney au fost caile ferate si designul de miniaturi. Probabil ca o dovada a acestor doua lucruri, pavilionul Germaniei de la Epcot contine un sat de trenuri in miniatura. Recent, insa, un „mic detaliu” a fost descoperit de bioreconstruct pe Twitter. Unul dintre vagoanele de tren a fost atacat de vandali, insa, acesti vandali au un spirit hotarat Disney. Priviti.

Vagon de tren din EPCOT Germania vandalizat cu graffiti pictat cu spray. pic.twitter.com/5apfM6fmeKFebruarie 19, 2022

Vezi mai multe

Vagonul de tren a fost vopsit acum pentru a include un Mickey vrajitor pe o parte, iar Donald Duck si Goofy pe cealalta parte. Nu este clar de cat timp vagonul de tren a fost de fapt asa. Noua infatisare a fost descoperita abia recent, dar pentru ca vorbim despre un design in miniatura, ar fi putut fi usor trecut cu vederea. Probabil ca a fost realizat ca parte a Festivalului International al Artelor de la Epcot. Desi acel festival a inceput la jumatatea lunii ianuarie si s-a incheiat de curand.

Acesta este un detaliu important, deoarece este genul de lucru pe care multi oameni nu l-ar observa. Gara in miniatura este un lucru pe care nu l-ai vedea daca ai intra in pavilionul Germaniei. si chiar daca o vezi, trebuie sa fii un oaspete obisnuit la Epcot pentru a fi constient ca este ceva nou si diferit.

Este doar un exemplu al atentiei la detalii pe care Walt Disney Imagineering o are atunci cand vine vorba de actualizarea parcurilor. Cineva a avut ideea ca acest lucru ar putea fi facut si, chiar daca multi oaspeti probabil ca l-ar trece cu vederea, a fost facut oricum.

Sunt sanse ca vagonul de tren sa ramana pentru o vreme, cu exceptia cazului in care exista planuri de a-l actualiza din nou cu ceva legat de Festivalul International de Flori si Gradina Epcot, care va incepe incepand cu 2 martie. Ar parea pacat sa se inlocuiasca acest mic detaliu cool atat de curand, nu exista niciun motiv real pentru care trebuie sa dispara.

si cine stie ce alte mici detalii de acest fel ar putea fi in Epcot sau in alte parcuri Disney World care nici macar nu au fost observate cu adevarat sau care ar putea sa se intample in curand? Este un motiv bun pentru a va tine ochii deschisi atunci cand vizitati Disneyland Resort sau Walt Disney World. Nu stii niciodata ce ai putea gasi. si s-ar putea schimba in functie de perioada anului sau de orice altceva se intampla. Nu uitati sa verificati tot ce se intampla la Disney World in 2022.

Similar Posts