Moartea pe Nil obtine 12

Moartea pe Nil obtine 12,8 milioane de dolari in weekendul de deschidere

La doar 24 de ore de la estimarile de sambata ale box office-ului de weekend, top cinci a fost restructurat semnificativ. Desi filmul lui Kenneth Branagh Death on the Nile este in continuare filmul numarul unu in acest weekend, comedia romantica a lui Universal Marry Me a cedat (la limita) locul doi in fata succesului de succes Jackass Forever. intre timp, filmul de actiune al lui Liam Neeson Blacklightcare sambata ar fi debutat pe locul sase, s-a strecurat totusi in top cinci, depasind continuarea animatiei Sing 2.

Cu 12,8 milioane de dolari in trei zile, cea de-a doua adaptare a lui Branagh pentru Agatha Christie, recent nominalizat la Oscar, a avut un incasari la mai putin de jumatate din cele obtinute de primul sau film, care a avut un succes de proportii.Crima in Orient Express-a obtinut in 2017. Acel film a costat, de asemenea, aproximativ jumatate din suma – 55 de milioane de dolari, fata de 90 de milioane de dolari pentru acest film. Adaugati la asta costurile care trebuie sa se fi adunat in cei doi ani in care Moartea pe Nil a stat pe raft, iar acesta nu pare a fi un rezultat pe care Disney sa il sarbatoreasca inca.

Moartea pe Nil continua tendinta, devenita ingrijoratoare, a titlurilor Fox mostenite de Disney, care au rezultate slabe la box office. Casa soricelului a mai lansat anterior filme Fox ramase in urma, precum The New Mutants, West Side Story, The King’s Man si The Last Duel, cu rezultate dezamagitoare. Prin comparatie, Crima in Orient Express a depasit asteptarile cu un debut de 28,6 milioane de dolari si a ajuns la peste 100 de milioane de dolari pe plan intern.

Pe locul doi, al patrulea film Jackass al Paramount a obtinut 8,05 milioane de dolari in al doilea weekend, ceea ce a dus totalul national la peste 37 de milioane de dolari. Acesta este un rezultat solid pentru o franciza care a stat in adormire mai bine de un deceniu si pentru un film a carui productie a costat doar 10 milioane de dolari.

Universal a fost destul de multumit de performanta comediei romantice de 23 de milioane de dolari Marry Me, care s-a clasat pe locul trei cu 8 milioane de dolari. Piata nu a fost prea blanda cu acest gen, pe care starul Jennifer Lopez l-a dominat candva. Oamenii tind sa urmareasca acest tip de filme acasa in zilele noastre si, cu siguranta, in acest weekend, au avut optiuni sub forma Prime Video’s I Want You Back, Netflix’s Tall Girl 2 si Apple’s The Sky is Everywhere. Marry Me‘s solida in cinematografe este cu atat mai impresionanta daca luam in considerare faptul ca filmul a fost disponibil si pe serviciul de streaming Peacock.

Locul patru a fost ocupat de filmul Sony Omul-Paianjen: Fara drum spre casa, care domina box office-ul de doua luni. Filmul a obtinut 7,1 milioane de dolari in acest weekend, ceea ce a dus totalul sau intern la un total impresionant de 759 milioane de dolari. Este la aproximativ 1 milion de dolari distanta de a eclipsa Avatar‘s 760,5 milioane de dolari, devenind al treilea film cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

Blacklight a obtinut doar 3,6 milioane de dolari, desi a rulat in peste 2.700 de cinematografe. Este un total care reflecta recenziile atroce ale filmului si care s-ar putea dovedi a fi ultimul cui in sicriu pentru un subgen al cinematografiei de actiune pe care Neeson a ajutat sa il nasca in 2008, cu succesul de cosmar al filmului Taken.

in weekendul urmator va fi lansata adaptarea jocului video al Sony, care se pregateste de mult timp. Unchartedsi debutul regizoral al lui Channing Tatum si al partenerului sau de creatie de lunga durata Reid Carolin, Dog.

Reclama la Super Bowl pentru „Sonic the Hedgehog 2” amplifica rivalitatea dintre Knuckles si Sonic

in plus, o gluma hilara cu „cap sau coada”.

Similar Posts