'Moartea pe Nil' nu reuseste sa se lanseze in box office-ul chinezesc

‘Moartea pe Nil’ nu reuseste sa se lanseze in box office-ul chinezesc

Credit: 20th Century Studios

Moartea pe Nil trebuie sa fie blestemata. Continuarea lui Kenneth Branagh la succesul neasteptat Crima in Orient Express s-a confruntat cu o avalansa de titluri negative, printre care acuzatiile de canibalism si comportament necorespunzator ale starului Armie Hammer, trecutul lui Gal Gadot, care a dus la interzicerea filmului in mai multe tari din Orientul Mijlociu, si o intarziere de doi ani a lansarii din cauza COVID-19. Dupa toate acestea, intreaga operatiune pare sa se incheie doar cu o dezamagire in box office.

Dupa ce a avut o deschidere destul de slaba pe piata interna la sfarsitul saptamanii trecute, seria de pierderi a filmului „Whodunnit” a continuat in China, unde initial se spera ca publicul va trece cu vederea toate vibratiile proaste si va vedea prima lansare a unui studio de la Hollywood in mai bine de o luna.

Acest lucru nu s-a intamplat. in schimb, Moarte pe Nil a avut premiera pe 19 februarie si s-a tarat pana pe locul al patrulea, cu o suma mizera de 5,9 milioane de dolari, terminand in urma a trei filme chinezesti care au fost lansate de cateva saptamani: Battle of Lake Changjin 2, Too Cool to Kill, si Nice View.

Faceti clic pentru a mari

Aceasta va fi o veste deosebit de proasta pentru 20th Century Studios, deoarece Crima in Orient Express a depasit asteptarile in box office-ul chinezesc in 2017, cu o incasare de 35 de milioane de dolari (a facut peste 350 de milioane de dolari la nivel global).

Moarte pe Nil a sfarsit prin a fi devansat de Uncharted la box office pe teritoriul national, iar pana in prezent a obtinut 76 de milioane de dolari fata de bugetul de 90 de milioane de dolari. Acest lucru indica faptul ca, desi probabil nu va fi un esec, nu se va apropia nici pe departe de Crima in Orient Express.

Teoriile abunda in ceea ce priveste motivul, desi, cum aceste adaptari ale Agatha Christie se adreseaza unui public mai in varsta decat blockbusterul standard, este posibil ca acestia sa fie inca precauti in ceea ce priveste spatiile publice aglomerate din cauza variantei Omicron a COVID-19. Dar, sa recunoastem, toata chestia cu canibalismul nu poate ajuta.

Similar Posts