Mindy Kaling va lansa un studio de carti si adaptari de film pentru Amazon

Mindy Kaling va lansa un studio de carti si adaptari de film pentru Amazon

Fotografie realizata de Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Mindy Kaling a incheiat un acord cu Amazon Studios pentru a-si lansa propria linie literara, in speranta de a curatori materiale care pot fi transformate in filme pentru Prime Video.

The Hollywood Reporter a impartasit ca Kaling va publica carti atat de la autori in devenire, cat si de la autori consacrati, prezentand povesti cu perspective feminine. Kaling si Amazon Studios vor colabora apoi pentru a realiza filme pornind de la aceste carti.

Acest acord special se adauga la unul incheiat de Kaling cu Amazon Publishing pentru un roman si o colectie de eseuri, compania obtinand drepturile de prima vedere pentru ambele.

„Nu am putea fi mai incantati sa ne extindem colaborarea cu ea pe Amazon, nu doar pentru a-i prezenta talentele incredibile, ci si pentru a prezenta noi povestitori dinamici clientilor nostri globali”, a declarat Jennifer Salke, sefa Amazon Studios, intr-un comunicat.

Kaling a fost ocupata sa incheie acorduri similare de acest fel si cu alte companii. Ea a incheiat un contract cu Warner Bros. Television pentru a dezvolta proiecte pentru diferitele platforme ale companiei, urmand sa dezvolte nu doar materiale scrise, ci si materiale nescrise si online.

Cartea de memorii a lui Kaling Nothing Like I Imagined s-a descurcat foarte bine in topurile Amazon, iar ea a produs si a jucat, de asemenea, intr-un film numit Late Night pentru conglomerat, de asemenea.

„M-am simtit cel mai bine lucrand la Nothing Like I Imagined, si sunt foarte incantata sa imi continui relatia cu Amazon”, a declarat Kaling intr-un comunicat.

„Sunt pasionata sa aduc povesti unice cititorilor si telespectatorilor si abia astept sa ajut la descoperirea si sustinerea noilor voci talentate prin intermediul Mindy’s Book Studio.”

Kaling a devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce a jucat rolul lui Kelly Kapoor in serialul The Office, un serial la care a scris si pe care uneori l-a si regizat. De asemenea, ea a aparut intr-o serie de filme de lung metraj, printre care Inside Out, This Is the End, Wreck-It Ralph si Night at the Museum: Batalia de la Smithsonian.

Similar Posts