Mike Myers spune ca un alt film Austin Powers ar fi grozav

Mike Myers spune ca un alt film Austin Powers ar fi grozav, Baby

x

Au trecut 20 de ani intregi de la ultimul Austin Powers film, dar starul Mike Myers ar vrea sa il interpreteze din nou pe cel mai smecher super-spion din lume intr-un nou film. Myers tocmai si-a reluat rolul de Dr. Evil, dusmanul lui Powers, intr-o reclama la Super Bowl pentru General Motors, si se pare ca acest lucru l-a facut sa fie nerabdator sa se intoarca in lumea lui James Bond, care il imita pe James Bond. Austin Powers Austin Austin Powers.

in timp ce vorbea cu TODAY, starul canadian a fost intrebat despre posibilitatea unei Austin Powers 4, iar Myers a precizat imediat ca el crede ca ar fi grozav, baby. „Mi-ar placea sa fac unul. Da, da, da, da”, le-a spus actorul lui Al Roker si co-prezentatorilor sai. Acestea fiind spuse, nu a vrut sa spuna daca exista sau nu ceva in lucru.

„Vom vedea”, a continuat el. „Nu pot nici sa confirm, nici sa neg existenta sau inexistenta unui astfel de program, in cazul in care ar exista sau nu”.

in reclama de la Super Bowl (pe care o puteti urmari prin intermediul videoclipului de mai sus), Myers imbraca din nou sapca cheala a lui Dr. Evil, iar trei dintre vechile sale coechipiere i se alatura pentru reclama. si anume, Rob Lowe in rolul lui Number Two, Mindy Sterling in rolul lui Frau Farbissina si Seth Green in rolul lui Scott Evil. Reclama dezvaluie chiar ca Scott are acum propriul fiu, pe care Dr. Evil il numeste „Baby Me”.

Via New Line Cinema

Myers a declarat TODAY ca s-a distrat „atat de mult” la realizarea spotului publicitar si ca s-a simtit „minunat” cand s-a reintalnit cu Lowe, Sterling si Green.

„M-am distrat atat de mult. Mi-a placut sa fac acest personaj”, a spus Myers. „ii iubesc pe Rob Lowe, Seth Green, Mindy Sterling. Parca nu ne vazusem de cinci minute si a fost un moment minunat”.

Myers a debutat in rolul personajului, un agent secret englez care este inghetat criogenic in anii ’60 si se trezeste 30 de ani mai tarziu, in filmul din 1997 Austin Powers: International Man of Mystery. Au urmat doua continuari sub forma filmelor din 1999 Austin Powers: The Spy Who Shagged Mesi in 2002 Austin Powers in Goldmember. Pe langa Powers si Evil, Myers a mai jucat si rolul lui Fat Bastard in al doilea si al treilea film, iar Goldmember in al treilea.

Regizorul Jay Roach a dezvaluit, de asemenea, ca este deschis sa faca un alt film, dar din cate stim, Austin Powers ramane deocamdata pe gheata.

Similar Posts