Michael Giacchino dezvaluie tema Smooth Jazz pentru Catwomans

Michael Giacchino dezvaluie tema Smooth Jazz pentru Catwomans

Aceasta completeaza tripla serie de „single-uri” din muzica originala a lui Giacchino pentru filmul cu supereroi.

Regizorul Matt Reeves a debutat „ultimul single” din coloana sonora a compozitorului Michael Giacchino pentru viitorul film cu supereroi The Batman. Giacchino si Reeves au dezvaluit anterior o suita de piese din film, precum si teme pentru Batman si Riddler.

Un numar de smooth jazz cu pian, tema Catwoman are o durata de putin peste trei minute si prezinta o orchestratie indrazneata care ii puncteaza forma eleganta de felina. in timp ce tema deja iconica a lui Giacchino pentru Batman a fost compusa inainte de a se filma un singur cadru al filmului si prezinta zgomote premonitorii, tema lui Riddler a fost o piesa cu percutie intensa care, la fel ca si tema Catwoman, a crescut cu o orchestratie ampla spre mijloc, inainte de a cobori spre final.

Giacchino si Reeves se cunosc de mult timp. Compozitorul premiat cu Oscar a lucrat anterior cu Reeves la Cloverfield, Let Me In, iar cele doua Planeta maimutelor Dawn of the Planet of the Apes si Razboiul pentru planeta maimutelor.

„in loc sa il facem pe Bruce Wayne in versiunea playboy pe care am mai vazut-o, exista o alta versiune care a trecut printr-o mare tragedie si a devenit un singuratic. Asa ca am inceput sa fac aceasta legatura cu filmul Last Days al lui Gus Van Sant si cu ideea acestei versiuni fictionale a lui Kurt Cobain care se afla in acest fel de conac in descompunere.”

Cu Robert Pattinson in rolul titular, Zoe Kravitz in rolul Catwoman, Paul Dano in rolul Riddler, John Turturro in rolul Carmine Falcone, Jeffrey Wright in rolul James Gordon si Andy Serkis in rolul Alfred Pennyworth, The Batman este asteptat sa dea startul unui univers comun de proprietati, inclusiv doua continuari planificate. HBO Max lucreaza, de asemenea, la doua seriale de streaming plasate in lumea filmului – primul este un serial procedural despre Departamentul de Politie din Gotham City, iar al doilea este o poveste politista asemanatoare cu Scarface despre Pinguinul lui Colin Farrell.

Batman este programat sa fie lansat pe 4 martie, urmat de o lansare in streaming pe HBO Max doar 45 de zile mai tarziu. Puteti urmari tema Catwoman mai jos:

‘Pam & Tommy’: Taylor Schilling despre rolul lui Erica in poveste si despre colaborarea cu Seth Rogen

De asemenea, ea vorbeste despre motivul pentru care a fost atat de intrigata de aceasta poveste si ce parere are despre transformarile lui Pam si Tommy.

Similar Posts