Michael Bay compara aruncarea in aer a rahatului cu o salata Caesar Salad

Michael Bay compara aruncarea in aer a rahatului cu o salata Caesar Salad

(Fotografie realizata de Rodin Eckenroth/Getty Images)

Daca exista un lucru pe care Michael Bay stie sa-l faca, acela este sa arunce in aer rahatul. De fapt, si-a cladit intreaga cariera pe acest lucru si s-ar putea sa nu existe nimeni in industrie care sa se priceapa mai bine la punerea in scena a distrugerilor practice decat maestrul Bayhem.

Chiar si atunci cand a condus Transformers franciza Transformers intr-o orgie de CGI fara sens si de intrigi de neinteles, cineastul a cautat sa realizeze cat mai mult carnagiu posibil in fata camerei, chiar si atunci cand conducea cinci filme din ce in ce mai groaznice care se invarteau in jurul unor roboti extraterestri uriasi care incercau sa se omoare intre ei.

Daca va vine sa credeti, April’s Ambulance va marca primul film de actiune direct al lui Bay care va ajunge in cinematografe in aproape 20 de ani, cineastul fiind ocupat cu Cybertron, crime caper Pain & Gain, thriller de razboi real 13 oresi Netflix’s 6 Underground de la Bad Boys II a sosit in 2003.

Vorbind pentru Empire, creierele din spatele Armageddon si The Rock a explicat ca exista o reteta secreta care ii ofera un avantaj fata de concurenta atunci cand vine vorba de a face lucrurile sa explodeze.

„Exista un sos special pentru explozii. Este ca o reteta. ii vad pe unii regizori cum o fac si arata ieftin, sau nu va avea o unda de soc. Exista anumite moduri cu exploziile in care amesteci diferite lucruri si diferite tipuri de explozii pentru a le face sa para mai realiste. Este ca si cum ai face o salata Caesar.”

Daca Michael Bay ar manca o salata Caesar, iti imaginezi ca i s-ar arunca crutoane ca si asteroidul din Armageddon, in timp ce pansamentul ar fi fost pus cu incetinitorul senzual, iar frunzele ar fi avut parte de o filmare eroica. Este o comparatie ciudata, cu siguranta, dar nu o vom contrazice atunci cand palmaresul sau vorbeste de la sine.

Similar Posts