Memoriile lui Britney Spears vor fi publicate de Simon Schuster

Memoriile lui Britney Spears vor fi publicate de Simon Schuster

Daca raspunsul tau implicit la intrebarea daca vrei mai multe stiri despre Britney este „mai da-mi mai mult”, s-ar putea sa-ti placa sa citesti mai departe.

Dupa ani de zile de control sporit asupra termenilor controversatei sale tutelari, din care megastarul pop mondial a fost eliberat recent printr-o hotarare istorica a tribunalului din Los Angeles, Britney Spears pune pe hartie un volum de memorii. Termenii intelegerii nu au fost dezvaluiti, dar Variety relateaza ca o „persoana familiarizata cu Spears” a declarat pentru revista de specialitate ca intelegerea este „de o natura record”. Page Six relateaza ca acordul valoreaza pana la 15 milioane de dolari.

Editura Simon & Schuster si Spears au obtinut contractul, invingand o serie de alti pretendenti pentru acest volum de mare succes. „Cartea va oferi relatarile si comentariile lui Spears cu privire la ascensiunea sa spre faima, cariera sa muzicala si relatia cu familia sa”, potrivit Variety. Doar fostii ocupanti ai Casei Albe rivalizeaza cu aceasta cifra, sotii Obama vanzandu-si cartile pentru o suma care se pare ca a depasit 60 de milioane de dolari in 2017, iar presedintele Bill Clinton obtinand un contract de 15 milioane de dolari pentru „My Life” in 2001.

Cantareata de la „Hit Me Baby, One More Time”, care a inregistrat cinci hituri nr. 1 in SUA de cand a devenit celebra la sfarsitul anilor ’90, a sugerat pe Instagram-ul sau in ianuarie un volum de memorii, cu o fotografie a unei masini de scris in stil vechi, alaturi de un buchet de trandafiri roz. Vestea despre propria carte vine la o luna dupa lansarea autobiografiei taioase a surorii sale mai mici, Jamie Lynn, „Things I Should Have Said”. Cantareata in varsta de 40 de ani nu a reactionat bine la dezvaluirea cartii, scriind urmatoarele intr-o postare de pe Instagram, care a fost stearsa intre timp:

„Felicitari best-seller…..Ce tupeu ai sa vinzi o carte acum si sa vorbesti de s-t, dar minciuna ta nenorocita…..si-as vrea sa faci un test cu detectorul de minciuni ca sa vada toate aceste mase de oameni ca minti cu nerusinare despre mine !!!! Mi-as dori ca Atotputernicul, Domnul sa coboare si sa arate lumii intregi ca minti si ca faci bani pe seama mea !!!! Esti un gunoi, Jamie Lynn.”

Dupa cum a mai precizat Page Six, avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, i-a transmis lui Lynn o scrisoare de incetare si renuntare imediat dupa publicarea cartii sale, afirmand ca Britney nu va mai fi intimidata de familia ei. „Desi Britney nu a citit si nici nu intentioneaza sa citeasca cartea ta, ea si milioanele de fani ai ei au fost socati sa vada cum ai exploatat-o pentru castiguri banesti. Ea nu va tolera acest lucru si nici nu ar trebui sa o faca”, se arata in scrisoare.

Cat despre distribuirea lui Britney in inevitabila adaptare biografica? Noi mizam pe regina pop in persoana.

Cum „incadrarea lui Britney Spears” incadreaza cu o claritate uimitoare insidiositatea sexismului

si ofera si un pic de speranta.

Similar Posts