Melissa Fumero se alatura lui Randall Park in serialul Netflix

Melissa Fumero se alatura lui Randall Park in serialul Netflix

Serialul va avea loc in ultimul magazin Blockbuster supravietuitor.

Unul dintre urmatoarele roluri ale Melissei Fumero o va pune sa lucreze la Blockbuster. Netflix a anuntat ca Fumero s-a alaturat distributiei viitorului lor serial de comedie care se va desfasura in ultimul bastion ramas al marelui lant de inchirieri video de odinioara.

Brooklyn Nine-Nine Fumero o va interpreta pe Eliza, care lucreaza la ultimul Blockbuster ramas dupa ce a renuntat la Harvard pentru a-si intemeia o familie, desi casnicia ei se confrunta in prezent cu dificultati, deoarece nu reuseste sa mentina dragostea pe care o avea candva pentru iubitul ei din liceu. Ea va juca alaturi de WandaVision si Fresh Off the Boat il are ca protagonist pe Randall Park in rolul lui Timmy, singurul om care se ocupa de ultimul Blockbuster, iar Eliza este numarul doi.

Blockbuster a fost creat de Vanessa Ramos, care a lucrat la ultimul proiect al lui Fumero, Brooklyn Nine-Nine, precum si la o alta comedie de la locul de munca, serialul de succes al NBC Superstore. Ea va fi, de asemenea, producator executiv al serialului. David Caspe si Jackie Clarke vor fi scenaristi si producatori executivi pentru serial. John Davis si John Fox vor fi producatori executivi pentru primul sezon de zece episoade, prin intermediul Davis Entertainment.

„Sa spun ca a ajunge sa fac un serial despre un loc pe care il iubesc, cu prietenii mei Jackie si David, si cu Randall Park ca vedeta, este un vis devenit realitate, mi se pare cumva o subestimare”, a declarat anterior Ramos despre serial. „Nu as putea fi mai recunoscator lui Jim si Megan de la Universal pentru ca au sustinut acest proiect inca din prima zi, iar Tracey, Andy si intreaga echipa de la Netflix pentru ca au fost de acord cu atatea glume ciudate.”

Desi Blockbuster Video a fost un nume mare pentru inchirierea de casete VHS, DVD-uri si jocuri video, compania s-a luptat in cele din urma sa concureze cu Netflix si OnDemand. in septembrie 2010, compania a intrat in faliment. in 2013, Blockbuster a anuntat ca va inchide 300 de magazine. Singurul magazin Blockbuster Video care a supravietuit se afla in Bend, Oregon.

Nu a fost anuntata o data oficiala de lansare pentru Blockbuster.

‘Super Pumped: The Battle for Uber’ il are ca narator pe Quentin Tarantino

Legendarul regizor se urca pe scaunul soferului.

Similar Posts