Melissa Benoist in discutii pentru a se alatura HBO Max Political Dramedy

Melissa Benoist in discutii pentru a se alatura HBO Max Political Dramedy

Venind la scurt timp dupa ce s-a anuntat ca serialul Girls on the Bus primeste o comanda directa de serie de la HBO Max, viitoarea dramedie tocmai si-a gasit prima vedeta. Potrivit Variety, Supergirl insasi, Melissa Benoist, este in discutii pentru a juca in serial. Daca acest lucru se va intampla, ea s-ar reintalni cu Warner Brothers si cu producatorul executiv Greg Berlanti pentru acest proiect.

Dupa cum am mentionat anterior, Benoist este cunoscuta pentru rolul Supergirl din serialul de succes cu acelasi nume de pe CW. Ea a interpretat-o pe Fata de Otel timp de 126 de episoade de-a lungul a sase sezoane, din 2015 pana in 2021. Ea a fost inima incandescenta a serialului si, datorita acestui fapt, a aparut si in alte seriale de supereroi de la CW, precum The Flash, Arrow, Batwoman, si DC’s Legends of Tomorrow pentru diverse evenimente semnificative de crossover. De asemenea, este cunoscuta pentru rolul Marley Rose din serialul de succes Fox Glee. Benoist a aparut, de asemenea, in filme de lung metraj precum Jay and Silent Bob Reboot, Whiplash, Patriots Day, si Danny Collins.

Fete in autobuz este inspirata de un capitol din cartea corespondentului The New York Times Amy Chozick Chasing Hillary. Serialul in sine este o drama comica axata pe personaje care „relateaza despre patru jurnaliste care urmaresc fiecare miscare a unei parade de candidati prezidentiali cu defecte, gasind in acelasi timp prietenie, dragoste si scandaluri pe parcurs”. in timp ce cartea se bazeaza pe cele doua campanii prezidentiale ale lui Hillary Clinton, serialul va urmari personaje si candidati fictivi. Cu toate acestea, doar pe baza descrierii, serialul are tot ce-i trebuie pentru a fi o comedie politica de succes.

Julie Plec si Chozick vor fi scenaristii si producatorii executivi ai serialului. in plus, Berlanti, Sarah Schechter si David Madden vor fi, de asemenea, producatori executivi prin intermediul Berlanti Productions si Warner Brothers Television. Este surprinzator sa vedem acest serial miscandu-se atat de repede dupa ce in ultimii ani serialul a schimbat constant retelele sau pur si simplu a fost prins in purgatoriul televiziunii. Cu toate acestea, este minunat sa vedem in sfarsit Girls on the Bus capatand un impuls atat de necesar.

Benoist are o multime de abilitati comice, avand in vedere timpul petrecut in Supergirl si Glee, si daca va fi distribuita in aceasta drama politica, acest original HBO Max va avea un start bun. De asemenea, daca Benoist va juca unul dintre jurnalisti, ea are deja experienta in rolul unuia, deoarece acesta a fost jobul de zi al lui Supergirl in serialul ei.

Pentru toate noutatile despre Girls on the Bus, inclusiv distributia, ramaneti cu Collider.

„Uncharted” se indreapta spre un box-office promitator de 3,7 milioane de dolari in box-office-ul de joi

Exista motive de optimism in ceea ce priveste cel mai recent film de actiune si aventura al celor de la Sony.

Similar Posts