Melanie Lynskey discuta daca Shauna l-a iubit cu adevarat pe Jeff

Melanie Lynskey discuta daca Shauna l-a iubit cu adevarat pe Jeff

[Nota editorului: Urmatorul articol contine spoilere pentru sezonul 1 din Yellowjackets].Yellowjackets Sezonul 1 a fost un adevarat rollercoaster cand a fost vorba de urmarirea lui Warren Kole, Jeff. Dupa ce si-a petrecut o buna parte din serial judecandu-l pentru ca a inselat-o pe Jackie (Ella Purnell) cand erau tineri si apoi, aparent, a inselat-o si pe Shauna (Melanie Lynskey) ca adult, s-a descoperit ca Jeff era de fapt unul dintre cei mai mari sustinatori ai lui Shauna. Da, el a incercat sa-i santajeze pe ceilalti Yellowjackets supravietuitori, dar totul a fost facut din dorinta de a-si intretine familia. in plus, spre surprinderea lui Shauna, Jeff ii citise jurnalele din salbaticie cu mult timp in urma si, in ciuda tuturor ororilor pe care le-a descris in ele, inca o iubeste.

si apoi mai este si Shauna. Da, Shauna (Sophie Nelisse) si Jackie au fost cele mai bune prietene in copilarie, dar devine destul de clar ca Shauna a nutrit o animozitate serioasa fata de prietena ei perfecta, albina regina, BFF. Se pune intrebarea: romantismul dintre tanara Shauna si Jeff a fost initiat de ceea ce simtea ea pentru Jackie sau Shauna si Jeff chiar au avut sentimente unul pentru celalalt inca de la inceput?

Este exact ceea ce am discutat cu Melanie Lynskey intr-un episod recent al emisiunii Collider Ladies Night. Ea a inceput:

„Pentru mine, cred ca au fost atrasi unul de celalalt. Este un lucru pe care Warren si cu mine am decis ca niciunul dintre ei nu se simtea grozav, dar se tot intampla. Nu au putut sa se opreasca si chiar erau atrasi unul de celalalt. Cred ca a fost oarecum surprinsa si nu prea a inteles despre ce este vorba.”

Deci a fost intotdeauna dragoste pura? Nu atat de repede! Lynskey a mai aruncat si modul in care unul dintre demonii interiori ai lui Shauna a influentat probabil relatia:

„si cred ca o parte din asta, pentru ca este o persoana careia ii plac secretele si ii place sa se furiseze putin, cred ca ea crede ca este sexy. Asa ca cred ca o parte a fost ca secretul a fost destul de sexy, iar faptul ca o ascundea de cea mai buna prietena a ei, ceea ce este un lucru teribil de facut, cred ca a fost ceva in legatura cu asta care a fost un pic palpitant si s-a simtit ca si cum ar fi detinut un pic de putere pe care Jackie nu stia ca o are.”

Apoi, bineinteles, situatia a evoluat si mai mult atunci cand Shauna s-a intors din salbaticie purtand povara implicarii sale in moartea lui Jackie:

„Cred ca, cu siguranta, cand s-a intors din salbaticie, a existat o decizie constienta de genul: „Ei bine, am facut acest lucru ingrozitor persoanei care imi era cea mai apropiata si acum nu pot sa spun: „Oh, a fost lipsit de sens si poate ca voi pleca si…” Cred ca daca acea perioada de salbaticie nu s-ar fi intamplat niciodata, ar fi fost ca si cum ar fi spus: „Bine. Ei bine, la revedere, Jeff. A fost amuzant” si ar fi mers mai departe si ar fi avut alte relatii amoroase si ar fi facut alte lucruri, dar cred ca a simtit: „Ei bine, acum trebuie sa fac ca asta sa aiba un sens”. Trebuie sa fac ca aceasta sa fie relatia mea pentru toata viata mea’, si a fost nervoasa sa investigheze prea indeaproape, asa cum face cu orice.”

Asadar, in timp ce Lynskey insista ca Shauna si Jeff au fost atrasi unul de celalalt in mod natural atunci cand au dat startul romantismului lor pe la spatele lui Jackie, este clar ca lucrurile au devenit din ce in ce mai complexe de acolo. La finalul primului sezon, cei doi par dedicati sa aiba o familie mare si fericita impreuna, poate chiar sa adauge si o pisica, dar nu va fi usor. A aparut vestea ca Adam (Peter Gadiot) a disparut si apoi, pe deasupra, trebuie sa ne imaginam ca este doar o chestiune de timp pana cand unele dintre cele mai intunecate secrete din salbaticia Yellowjackets vor fi expuse.

in timp ce asteptati sa vedeti cum se desfasoara toate acestea in Yellowjackets sezonul 2, nu uitati sa urmariti intreaga noastra conversatie de 50 de minute cu Lynskey din cadrul Collider Ladies Night, sub forma de podcast, mai jos, pentru mai multe detalii Yellowjackets subiecte de spoiler si pentru mai multe despre calatoria lui Lynskey catre serialul de succes de la Showtime.

Danielle Brooks isi impartaseste sperantele pentru relatia Adebayo/Amanda Waller in sezonul 2 din „Peacemaker

Brooks isi recapituleaza, de asemenea, calatoria ei de la Juilliard la ‘Orange Is the New Black’ si HBO Max.

Similar Posts