Megan Mullally si Nick Offerman vor fi gazdele editiei 2022 a Film Independent Spirit Awards

Megan Mullally si Nick Offerman vor fi gazdele editiei 2022 a Film Independent Spirit Awards

Unul dintre duo-urile de comedie preferate de la Hollywood si sot si sotie in viata reala vor urca din nou pe scena! Nick Offerman si Megan Mullally vor fi gazdele editiei din 2022 a Film Independent Spirit Awards pe 6 martie, care va fi difuzata pe IFC si transmisa exclusiv pe AMC+ – aceasta va fi prima lor ceremonie de decernare a premiilor in intregime in persoana de la inceputul anului 2020. Premiile, care celebreaza filmele independente cu bugete sub 22,5 milioane de dolari, au fost gazduite de comedianti precum Nick Kroll si John Mulaney, Aubrey Plaza si gazda de anul trecut de la SNL Melissa VillaseГ±or, de la SNL. Anul acesta, indragitii comedianti Mullally si Offerman vor fi gazdele.

Mullally si Offerman s-au casatorit in 2003, in perioada in care ea juca rolul lui Karen in serialul Will and Grace, pentru care a castigat doua premii Emmy. Offerman este cel mai bine cunoscut ca Ron Swanson, seful indarjit, dar adorabil, al lui Leslie Knope, interpretata de Amy Poehler, in serialul Parks and Recreation. Mullally a jucat in mod memorabil ca guest-star in Parks and Rec in rolul lui Tammy 2, fosta sotie bibliotecara nebuna a lui Ron. Daca dinamica lor salbatica de pe ecran in Parks and Rec este un indiciu, editia din acest an a Film Independent Spirit Awards va fi o afacere amuzanta si potential haotica.

intr-o declaratie comuna despre aceasta oportunitate, legendarul cuplu a declarat: „Suntem sincer incantati sa gazduim editia 2022 a Film Independent Spirit Awards. Speram sa fim putin scandalagii, dar va fi in principal un discurs cinematografic legitim.” Presedintele Film Independent, Joe Walsh, i-a considerat gazdele perfecte pentru revenirea premiului in persoana: „Suntem incantati sa ii avem pe Megan si Nick la bord pentru a readuce magia pe plaja… Abia astept sa vad ce ne-au pregatit!”.

Premiile Film Independent Spirit Awards au loc in mod traditional cu o zi inainte de Premiile Oscar, ceea ce face ca acesta sa fie un loc excelent pentru ca anumite filme sa prinda tractiune si sa le celebreze pe cele care ar fi putut fi ignorate de Academie. Cu toate acestea, in acest an, ceremonia va avea loc pe 6 martie, Oscarurile urmand sa aiba loc mai tarziu, pe 27 martie. A24 a dominat absolut toate nominalizarile din acest an, cu 13 nominalizari pentru filmele lor, printre care se numara Zola, The Humans, si C’mon, C’mon. in timp ce, de obicei, exista o mai mare suprapunere intre Film Independent Spirit Awards si alte premii mai mainstream, in acest an, principalul film care acopera aceasta diferenta este Maggie Gyllenhaal’s The Lost Daughter. O suprapunere suplimentara cu premiile Oscar este reprezentata de nominalizarea lui Troy Kotsur la categoria „Actor in rol secundar” pentru CODA. Ceremonia din acest an va fi, fara indoiala, o celebrare a filmelor independente subestimate.

Offerman, care joaca in prezent in serialul Hulu Pam & Tommy, si Mullally sunt entuziasmati sa gazduiasca premiile, dar ei noteaza ca „cu noi doi implicati, este mai probabil sa fie vorba de relatii sexuale. Oricum ar fi, va fi legal”.

Premiile Film Independent Spirit Awards vor fi difuzate pe 7 martie la ora 20:00 EST pe IFC si vor fi transmise exclusiv pe AMC+.

10 filme viitoare ale A24 pe care fanii Indie ar trebui sa le urmareasca cu atentie

A24 nu incetineste in 2022.

Similar Posts