Megamind si Abominabilii

Megamind si Abominabilii, seriale comandate la Peacock

Deadline raporteaza ca Peacock se pregateste sa isi extinda gama de programe pentru copii, comandand o serie de seriale, inclusiv doua serii de continuari spinoff legate de popularele filme DreamWorks Animation Megamind si Abominabilul.

Primul serial, Megamind’s Guide to Defending Your City (Ghidul lui Megamind pentru apararea orasului) este o continuare a Megamind, in care au jucat talentele vocale ale lui Will Ferrell, Jonah Hill, Brad Pitt, Tina Fey si David Cross. Filmul a urmarit un super-raufacator pe nume Megamind care decide sa devina supererou dupa ce isi invinge rivalul, iar serialul va continua de unde s-a oprit filmul, cu noul supererou care invata la locul de munca cum sa fie cu adevarat un erou. Serialul il va vedea pe Megamind in timp ce se filmeaza pe el insusi devenind erou, creand un „ghid” pentru alti eroi si devenind, in esenta, un influencer social media al supereroilor.

Celalalt serial comandat de Peacock se va numi Abominabilul si orasul invizibil, si va continua povestea vazuta in 2019 in Abominabilul. Filmul original a urmarit trei copii in timp ce lucrau impreuna pentru a aduce acasa un pui de yeti pierdut si pentru a-l proteja de un grup de oameni de stiinta care doreau sa-l captureze, cu talentele vocale ale lui Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor, Sarah Paulson si Eddie Izzard. Abominabilul si orasul invizibil ii va urmari din nou pe cei trei copii si pe noul lor prieten yeti, in timp ce descopera ca yeti nu sunt singurele creaturi magice din lume. De fapt, ei descopera ca lumea este plina de creaturi care au nevoie de ajutorul lor, iar ei isi propun sa faca exact acest lucru.

Ghidul lui Megamind pentru apararea orasului tau va fi produs de Eric Fogel, alaturi de Alan Schoolcraft si Brent Simons, care a scris scenariul filmului original. JD Ryznar va fi producator co-executiv si editor de povesti. intre timp, Abominabilul si orasul invizibil va fi produsa de Jim Schumann, cu Katherine Nolfi in calitate de producator executiv adjunct, iar Tiffany Lo si Ethel Lung in calitate de editori de povesti.

Ghidul lui Megamind pentru apararea orasului tau si Abominabilul si orasul invizibil nu sunt primele seriale bazate pe filmele Dreamworks Animation care au fost comandate de Peacock. in prezent, streamerul are in portofoliu Dragons: The Nine Realms si Calaretii salvatori de dragoni: Eroi ai cerului, ambele plasate in lumea aclamatei carti Cum sa-ti dresezi dragonii franciza Dreamworks. De asemenea, au Madagascar: A Little Wild, un prequel al filmului Madagascar seria Madagascar.

in prezent, nu se stie daca vreunul dintre membrii distributiei originale se va intoarce pentru noua serie.

‘Firestarter’: Adaptarea lui Stephen King primeste premiera de o zi si o data pe Peacock, in cinematografe

Thrillerul horror va avea premiera pe 13 mai.

Similar Posts