Maverick' face echipa cu Porsche pentru un nou teaser pentru Super Bowl

Maverick’ face echipa cu Porsche pentru un nou teaser pentru Super Bowl

Fanii filmelor au avut multe de vazut astazi, deoarece Super Bowl a oferit teasere pentru filmele viitoare, inclusiv continuarea unuia dintre cele mai iconice roluri ale lui Tom Cruise – Top Gun: Maverick.

Top Gun: Maverick a fost prezentat intr-o reclama pentru Porsche in cadrul Super Bowl si, in spotul de 30 de secunde, fanii au putut vedea o multime de imagini din film in care Cruise a revenit in actiune in rolul locotenentului Pete „Maverick” Mitchell, pilotand si conducand o serie de vehicule care includeau, bineinteles, avioane de vanatoare.

Aceasta continuare va fi lansata la 36 de ani de la lansarea filmului original in cinematografe, in 1986, si va vedea cateva vedete care isi vor relua rolurile, precum si o multime de nou-veniti care se vor alatura francizei pentru cel de-al doilea episod.

„Dupa mai mult de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai Marinei, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) este acolo unde ii este locul, impingand limitele ca pilot de incercare curajos si ferindu-se de avansarea in grad care l-ar fi pedepsit. Cand se trezeste antrenand un detasament de absolventi Top Gun pentru o misiune specializata cum niciun pilot in viata nu a mai vazut vreodata, Maverick il intalneste pe locotenentul Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativul de apel: „Rooster”, fiul regretatului prieten al lui Maverick si ofiter de interceptare radar, locotenentul Nick Bradshaw, zis si „Goose”.

Confruntandu-se cu un viitor incert si cu fantomele trecutului sau, Maverick este atras intr-o confruntare cu propriile temeri cele mai profunde, culminand cu o misiune care cere sacrificiul suprem din partea celor care vor fi alesi sa o piloteze.”

Via Paramount Pictures

Primul trailer al filmului Top Gun: Maverick lansat in 2020, dupa ce filmul a suferit deja o intarziere care a impins lansarea din 2019 pana in iunie 2020. intarzierile vor continua sa apara si, in cele din urma, filmul va fi impins cu inca doi ani inapoi, pana la data de lansare actuala, 27 mai.

Similar Posts