Matthew Macfadyen si Keeley Hawes vor fi protagonistii unei drame politice britanice

Matthew Macfadyen si Keeley Hawes vor fi protagonistii unei drame politice britanice

in peisajul televiziunii moderne nu ducem lipsa de drame politice din care sa alegem, si se pare ca mai avem inca una pe drum, prin amabilitatea ITV. Cuplul din viata reala Matthew Macfadyen si Keeley Hawes urmeaza sa joace in Stonehouse, o noua drama politica britanica de la ITV si BritBox, in care Succesiunea va juca rolul politicianului englez cazut in dizgratie John Stonehouse, in timp ce Hawes joaca rolul sotiei sale, Barbara.

Spectacolul urmareste o poveste destul de interesanta care il implica pe Stonehouse, un politician de rang inalt in Partidul Laburist britanic in anii 1970, dar care a cazut in dizgratie atunci cand a fost implicat intr-o aventura, a avut probleme financiare si a servit ca spion, din toate punctele de vedere, pentru serviciile secrete cehe, ceea ce l-a facut sa cedeze sub presiune inainte de a-si inscena propria moarte si de a fugi in Australia. Stonehouse a fost in cele din urma gasit si adus inapoi in Anglia de catre detectivii britanici.

Jon S. Baird, cel care a realizat in 2018 drama comica Stan & Ollie este pregatit sa regizeze dupa scenariile lui The Dig‘s John Preston. Stonehouse este produsa de studiourile independente Snowed-In-Productions si Clairewoods Films a lui Ellie Wood, care au fost in spatele lui The Dig. Printre producatorii executivi ai proiectului se numara Baird, Preston, Wood, Macfadyen, Neil Blair, Ruth Kenley-Letts, Polly Hill pentru ITV si Diederick Santer pentru BritBox International.

Cand a vorbit despre viitorul serial, Hill, seful departamentului de drama de la ITV, nu a avut decat cuvinte de lauda la adresa serialului, spunand: „Scenariile geniale ale lui John Preston si distributia perfecta a lui Matthew Macfadyen si Keeley Hawes promit sa faca din acest serial o drama de neratat”.

Aceasta serie nu va fi prima data cand Macfadyen va face echipa cu ITV, intrucat a jucat anterior in Quiz pentru reteaua de televiziune, despre un fost soldat care a trisat la concursul de jocuri ITV Who Wants to be a Millionaire?. Macfayen este poate cel mai bine cunoscut publicului fie ca domnul Darcy din 2005, fie ca domnul Darcy din Mandrie si prejudecata sau ca Tom Wambsgans in serialul HBO Succesiunea, in timp ce Hawes a devenit celebra jucand in proiecte BBC precum Prietenul nostru comun si Ashes to Ashes, inainte de a obtine roluri in proiecte Netflix precum Rebecca si Bodyguard.

Sunt multe de asteptat cu acest serial politic cu un unghi unic. Stonehouse se anunta a fi un serial intrigant, cu un mare talent in spate, iar cu o premisa care suna atat de salbatic, acest serial este pregatit pentru o dramatizare amuzanta si plina de rasturnari de situatie. Mai ales cu Preston scriind serialul, care a adus o viata umana atat de autentica la The Dig, asteptati-va la niste povesti complexe, bazate pe personaje, amestecate cu cateva franturi usoare de lejeritate. Pentru toate noutatile despre Stonehouse, inclusiv o data de lansare in asteptare, ramaneti cu Collider.

James Mangold va regiza un film biografic despre Buster Keaton pentru 20th Century Studios

in timp ce „Indiana Jones 5” se indreapta spre finalul productiei, Mangold si-a gasit urmatorul proiect.

Similar Posts