Matt Reeves spune ca nu vrea sa grabeasca continuarile "The Batman

Matt Reeves spune ca nu vrea sa grabeasca continuarile „The Batman

Chiar daca The Batman ajunge in cinematografe abia vinerea viitoare, iar un sequel nu a primit inca oficial unda verde, stim cu totii ca este o fatalitate, daca nu cumva ceva nu merge teribil de prost pana atunci.

Desi exista inca posibilitatea incredibil de mica ca cel mai recent reboot pentru Cavalerul Negru sa sfarseasca prin a fi atacat de critici si sa esueze la box office, este cam cel mai putin probabil scenariu pe care ni-l putem imagina. Toate semnele indica faptul ca debutul lui Robert Pattinson ii va da o noua viata crucisatorului cu pelerina si nu am fost socati sa-l auzim pe protagonist spunand ca a discutat deja cu Matt Reeves despre o potentiala trilogie.

Apropo de regizor, acesta a stat recent la un interviu cu Los Angeles Times En EspaГ±ol, unde a confirmat efectiv ca este mai mult decat fericit sa se apuce de treaba cu un al doilea episod dupa o binemeritata odihna in urma filmului The Batman‘s release’ a fost luata.

„Cred ca primul lucru este un somn foarte lung si iata care este chestia, sentimentul meu in realizarea filmului a fost intotdeauna ca nu il voi trata niciodata ca pe un capitol 1. Pentru ca capitolul 1 presupune ca exista mai multe capitole. Asa ca ceea ce am vrut sa fac a fost sa fac din acest film o experienta satisfacatoare, astfel incat oamenii sa poata experimenta o noua versiune proaspata a unui personaj pe care lumea il iubeste de peste 80 de ani.

Cred ca, daca vom reusi in acest sens, stiu ca mai am multe povesti pe care vreau sa le spun si atunci vom face capitolul 2, dar nu pentru ca nu am facut din acesta o experienta completa. Sa vedem ce se intampla, sa vedem cum se uita publicul la el. Sper sa se conecteze la ea si daca o fac, atunci da, cu siguranta mai sunt multe de facut si nu voi dormi prea mult timp.”

Reeves a lucrat la The Batman timp de cinci ani, iar aproape doi dintre ei i-a petrecut in timpul productiei, dupa ce filmul a fost intrerupt de mai multe ori din cauza pandemiei. si-a castigat mai mult decat dreptul de a se scalda in succesul blockbusterului sau de benzi desenate, dar daca se ridica la inaltimea asteptarilor, nu va trece mult timp pana cand Warner Bros. va bate la usa lui.

Similar Posts