Matt Reeves este deschis la posibilitatea de a-l folosi pe Mr. Freeze in continuarile "The Batman

Matt Reeves este deschis la posibilitatea de a-l folosi pe Mr. Freeze in continuarile „The Batman

Simpla mentiune a lui Mr. Freeze intr-un cadru live-action este, in mod ironic, suficienta pentru a trimite un fior pe fanii fanilor lui Batman de pretutindeni, care inca se lupta sa stearga amintirea interpretarii lui Arnold Schwarzenegger, care a mestecat peisajul in filmul lui Joel Schumacher Batman & Robin din creierele lor.

Nu ca viitorul guvernator al Californiei ar fi fost prea deranjat de receptia negativa a rolului sau de raufacator iconic, cand a plecat acasa cu un salariu de 25 de milioane de dolari pentru cateva saptamani de munca si a aparut pe prima pozitie in toate materialele de promovare si marketing, fara a se gandi la faptul ca isi petrecea timpul liber fumand trabucuri pe platou cu personaje precum Jon Bon Jovi.

Este suficient sa spunem ca data viitoare cand il vom vedea pe dl. ingheata pe marele ecran, va fi la un milion de kilometri distanta de ceea ce a fost inainte. Destul de amuzant, The Batman regizorul Matt Reeves a recunoscut in timpul unui eveniment de presa recent (via Collider) ca ar fi deschis la o reinterpretare impamantenita, dar numai in conditiile sale.

„Din punctul meu de vedere, ma simt atras de gasirea unei versiuni cu picioarele pe pamant pentru orice. Asa ca pentru mine ar fi o provocare intr-un mod interesant sa incerc sa imi dau seama cum s-ar putea intampla asta, chiar si ideea a ceva precum Mr. Freeze, care este o poveste atat de grozava, nu? Cred ca exista de fapt o varianta cu picioarele pe pamant a acelei povesti, care ar putea fi foarte puternica si ar putea fi foarte buna.

Asadar, imi place partea fantastica a lui Batman, dar aceasta iteratie, evident, desi este, pentru mine, cred ca este foarte fidela benzilor desenate, dar nu cred ca aceasta este neaparat, nu se apleaca la fel de mult asupra fantasticului, cred. Dar cred ca pentru mine ar fi interesant sa incercam sa desfacem fantezia si sa vedem cum ar putea avea sens aici? Asa ca acesta este punctul meu de vedere, cum vad eu lucrurile.”

Asta nu inseamna ca ar trebui sa ne asteptam ca Mr. Freeze sa apara in inevitabila continuare, dar speculatiile si zvonurile vor incepe fara indoiala sa arate in aceasta directie la scurt timp dupa ce The Batman va sosi pe 4 martie, mai ales atunci cand fiecare cadru al filmului va fi cercetat, analizat si disecat in detaliu.

Similar Posts