Matt Reeves dezvaluie noi detalii despre Ben Afflecks The Batman

Matt Reeves dezvaluie noi detalii despre Ben Afflecks The Batman

in sfarsit, mai sunt doar cateva saptamani pana la lansarea filmului The Batman care va avea loc in cinematografe, oferind debutul lui Robert Pattinson in rolul Cavalerului intunecat al DC. insa proiectul nu a pornit cu fostul Twilight actor din Twilight in rolul principal. Iteratia originala a The Batman urma sa il aiba pe Ben Affleck in rolul triplu de scenarist, actor si regizor, inainte ca Liga Dreptatii a ales sa se retraga din DCEU si sa-i predea pelerina lui Pattinson.

Affleck’s The Batman este destinat sa ramana unul dintre acele filme legendare nefacute cu supereroi, fanii fiind mereu curiosi sa afle cum ar fi fost. Ei bine, regizorul Matt Reeves a aruncat acum o lumina fascinanta asupra viziunii lui Affleck si a modului in care aceasta a fost diferita de a sa. Vorbind pentru Entertainment Weekly ca parte a reportajului sau extins despre viitorul film, Reeves si-a amintit cum a ajuns sa preia scaunul de regizor de la Affleck.

Cand a urcat la bord, Reeves a mostenit un scenariu de la Affleck, Geoff Johns (Wonder Woman), si Chris Terrio (Batman v Superman). Cineastul l-a descris ca fiind un film „James Bondian bazat pe actiune”, care ar fi fost „intim” conectat la DCEU prin cameo-uri de la „alti mari supereroi”. Cu toate acestea, Reeves a ales sa porneasca de la zero si sa furnizeze propriul scenariu.

Dupa cum a explicat acesta:

„A fost o abordare total valabila a povestii. Am simtit ca nu voi fi omul lor, pentru ca dupa ce am citit-o, m-am gandit: „Nu stiu daca pot sa ma regasesc emotional in aceasta versiune”. Nu vreau sa spun ca nu a fost buna, dar nu as fi stiut unde sa pun camera, ce sa le spun actorilor, pentru ca trebuie sa gasesc o modalitate de a o face personala. pentru mine.”

Din fericire pentru Reeves, Warner Bros. a avut incredere in instinctele sale creatoare si i-a permis sa il reorienteze complet asa cum a crezut de cuviinta, ceea ce a inclus taierea tuturor legaturilor cu franciza mai larga. in cele din urma, acest lucru a sfarsit prin a fi in avantajul lui Reeves, care acum planuieste pentru The Batman sa fie primul capitol din ceea ce el numeste „Batverse”, o subfranciza cross-media complet noua.

Cu toate acestea, o multime de fani ai lui Batfleck deplang pierderea versiunii originale a filmului, care ar fi putut fi o adevarata extensie a Snyderverse. Cel putin The Batman pe care urmeaza sa il primim pare a fi un film care trebuie vazut in felul sau. Nu-l ratati in cinematografe din 4 martie.

Similar Posts