Robert Pattinson si Matt Reeves explica gasirea vocii eroilor

Matt Reeves confirma ca nu exista o versiune R-Rated Cut

Versiunea cinematografica a viitorului film al regizorului Matt Reeves The Batman va fi singura versiune a filmului. Den of Geek relateaza ca nu va exista o versiune alternativa R-rated a filmului, asa cum sperau multi fani, lucru confirmat intr-un nou interviu cu Reeves.

Varianta pentru cinematografe a filmului The Batman este clasificata PG-13 pentru „continut puternic violent si deranjant, continut de droguri, limbaj puternic si unele materiale sugestive”. Potrivit lui Reeves, avand The Batman sa fie PG-13 a fost intotdeauna planul. „in mintea mea, filmul urma sa fie intotdeauna un spectacol curajos, dur, noir, palpitant, care sa fie PG-13”, a declarat el pentru Den of Geek. „Asta a fost intotdeauna ceea ce a fost, dar am stiut intotdeauna ca vom depasi limitele a ceea ce ar putea fi, asa ca nu a fost nevoie sa taiem nimic… Ma bucur ca am obtinut ratingul pentru ca vreau ca oamenii sa poata veni sa vada filmul.”

Ratingul filmului se incadreaza in linia filmelor anterioare din seria Batman seria de filme Batman. Toate cele patru filme Batman de dinainte de 2000 au fost clasificate PG-13, precum si filmul lui Christopher Nolan Cavalerul negru a lui Christopher Nolan Christopher Christopher Nolan, iar aparitiile in cinematografe ale lui Batman al lui Ben Affleck in DCEU au fost, de asemenea, clasificate PG-13. Singurele filme live cu Batman care au primit alte ratinguri au fost PG-rated din 1966 Batman: The Movie, cu Adam West si Burt Ward in rolurile principale, si filmul cu rating R din 2019 Jokercare nu il prezinta deloc pe Caped Crusader.

Cu toate acestea, fanii nu ar trebui sa se astepte la o alta versiune cu rating R a filmului atunci cand acesta va fi lansat pe suporturi de acasa si in streaming. „Nu exista o editie speciala a acestui film in care sa se spuna: „O, da, iata ratingul R pe care vi-l doreati cu disperare””, a spus Reeves. „Nu a trebuit sa incep brusc sa tai drastic filmul sau ceva de genul asta.” in ciuda faptului ca nu a fost lansat un montaj alternativ pentru acest film, acest lucru s-a intamplat recent cu alte filme DC. Dupa lansarea in cinematografe a filmului din 2016 Batman v Superman: Zorii dreptatii (regizat de Zack Snyder), a fost lansata pe suporturile de acasa o versiune extinsa de trei ore care a dus ratingul filmului la R. in 2021, HBO Max a lansat versiunea lui Snyder din 2017 a filmului Justice League, care a primit, de asemenea, o clasificare R.

The Batman il va avea in rol principal pe Robert Pattinson in rolul lui Batman/Bruce Wayne. Alaturi de Pattinson in film se vor afla Zoe Kravitz (in rolul Catwoman/Selina Kyle), Paul Dano (in rolul Riddler/Edward Nashton), Jeffrey Wright (in rolul lui James Gordon), John Turturro (in rolul lui Carmine Falcone), Andy Serkis (in rolul lui Alfred Pennyworth) si Colin Farrell (in rolul Pinguinului/Oswald Cobblepot). Reeves a scris, de asemenea, scenariul impreuna cu Peter Craig.

Batman are premiera in cinematografe pe 4 martie.

‘TMNT’: Filme centrate pe raufacatori in lucru la Paramount

„in seara asta iau masa cu supa de broasca testoasa!”

Similar Posts