Marvelous Mrs. Maisel se termina cu sezonul 5 pe Prime Video

Marvelous Mrs. Maisel se termina cu sezonul 5 pe Prime Video

inainte de premiera celui de-al patrulea sezon al serialului, pe 18 februarie, Prime Video a anuntat ca serialul de succes The Marvelous Mrs. Maisel se va intoarce pentru un al cincilea si ultimul sezon, care se afla deja in productie la New York.

The Marvelous Mrs. Maisel o are ca protagonista pe Rachel Brosnahan, castigatoare a premiului Emmy, in rolul lui Miriam Maisel, o gospodina din anii 1950 care decide sa devina comedianta. Serialul ii urmareste suisurile si coborasurile pe masura ce se lupta pentru un loc in clubul baietilor care este stand-up comedy. Alaturi de Brosnahan, serialul are in distributie o echipa impresionanta formata din Tony Shalhoub, de patru ori castigator al premiului Emmy, Alex Borstein, de trei ori castigator al premiului Emmy, Marin Hinkle, nominalizat la Emmy, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron si Luke Kirby, castigator al premiului Emmy.

Sa spunem ca The Marvelous Mrs. Maisel este un serial care a facut istorie si a fost premiat ar fi putin spus. Serialul a fost primul serial nou care a primit unda verde pentru mai multe sezoane din partea studiourilor Amazon. De asemenea, a intrat in istoria premiilor Emmy, cand creatoarea serialului, Amy Sherman-Palladino, a devenit prima persoana care a obtinut atat premiile Emmy pentru scenariu de comedie, cat si pentru regie de comedie in acelasi an. Brosnahan a intrat, de asemenea, in istoria premiilor prin intermediul serialului, obtinand o serie de premii care nu au mai fost obtinute pana acum cu un singur serial, castigand un Primetime Emmy Award, doua Golden Globe Awards, trei Screen Actors Guild Awards si doua Critics Choice Awards. Emisiunea a castigat douazeci de premii Emmy, cinci premii Critics Choice, doua premii Producers Guild, un premiu Writers Guild, cinci premii Screen Actors Guild si un premiu Peabody, toate in primele trei sezoane ale emisiunii.

Raspunzand la vestea ca The Marvelous Mrs. Maisel‘s iminent final, sefa Amazon Studios, Jennifer Salke, a avut urmatoarele declaratii:

„Amy, Dan si The Marvelous Mrs. Maisel au deschis un drum de neegalat, ridicand povestile pe care le spunem despre femei, provocand normele din industria noastra si modificand pentru totdeauna peisajul divertismentului cu povestile lor unice. Zecile de premii acordate Maisel‘s legacy in many ways, dar ceea ce este si mai durabil si mai emotionant sunt personajele create de Amy si lumea vesela, stralucitoare si singulara pe care ea si Dan au adus-o la viata. Acest serial a insemnat atat de mult pentru Prime Video, iar efectele succesului sau vor fi resimtite mult timp dupa ultimul sezon. Abia astept ca fanii si publicul nostru Prime Video din intreaga lume sa savureze fiecare moment in timp ce ne imbarcam in punctul culminant al acestui serial revolutionar si de neuitat.”

Al patrulea sezon din The Marvelous Mrs. Maisel are premiera exclusiv pe Prime Video pe 18 februarie si va avea premiera a doua episoade noi in fiecare saptamana pe durata sezonului de opt episoade. Sezoanele unu pana la trei ale serialului sunt disponibile pentru streaming pe Prime Video acum.

‘Star Wars’: Cei mai mortali 7 vanatori de recompense din galaxie, in ordine descrescatoare

Care dintre acesti antreprenori galactici este cel mai bun in ceea ce face?

Similar Posts