Marvel incearca de mult timp sa o aduca pe America Chavez in MCU

Marvel incearca de mult timp sa o aduca pe America Chavez in MCU

Fanii Marvel sunt entuziasmati sa-l vada pe vrajitorul lui Benedict Cumberbatch facand echipa cu Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) in Doctor Strange in Multiversul nebuniei, dar sa nu uitam ca el isi va uni fortele si cu un supererou nou-nout. Personajul de benzi desenate preferat de fani, America Chavez, alias Miss America, isi va face debutul in MCU in viitoarea continuare, interpretata de Clubul dadacilor actrita Xochitl Gomez.

Cu Razbunatorii iesind din tipare in acest moment, acum pare a fi momentul perfect pentru ca America sa intre in MCU. Se pare ca Marvel se chinuie de ceva vreme sa o introduca in univers; in cel mai recent numar al revistei D23 Magazine (via The Direct), Doctor Strange 2 coproducatorul Richie Palmer a recunoscut acest amanunt interesant, inainte de a explica de ce acest film a oferit momentul perfect de prezentare.

„America este o persoana pe care incercam de mult timp sa o introducem in MCU”, a explicat Palmer. „Acesta a parut cel mai bun loc pentru a face acest lucru, deoarece „Multivers” este in titlu, iar puterile ei au legatura in mod specific cu Multiversul – puterile ei fiind ca poate deschide cu pumnul porti catre alte universuri. Este ceva ce nu am mai vazut in filmele noastre, un personaj care poate trece efectiv dintr-un univers in altul. Acest lucru este innebunitor in sine pentru personaje precum Doctor Strange si Wong, ale caror slujbe sunt de a proteja aceste bariere.”

in timp ce gama ei de puteri o face pe America o aditie interesanta la MCU, Palmer a continuat sa sublinieze ca personalitatea ei „aspirationala” este cea care va face publicul sa se indragosteasca cu adevarat de acest personaj. in timp ce discuta despre modul in care Strange reactioneaza la intalnirea cu tanara, Palmer a adaugat:

„in mod natural, vrea sa stie mai multe despre ea. Cu America, ea continua, mai ales cand lucrurile merg prost – si totul merge complet prost pentru ea. Ea fuge de unicitatea ei, pana cand invata sa o imbratiseze. Pur si simplu nu-si pierde niciodata speranta, iar eu pot sa ma identific cu asta. Ea este aspirationala in acest sens.”

Articolul D23 confirma faptul ca Strange o intalneste pentru prima data pe America atunci cand el si Wong (Benedict Wong) o protejeaza de monstruozitatea multidimensionala Gargantos in timpul atacului acestuia pe strazile din New York. Am zarit deja aceasta secventa in trailere, desi acum ii cunoastem importanta pentru intriga. Ceea ce este inca neclar este daca America va proveni din Paralela Utopica din MCU, asa cum se intampla in benzile desenate, sau dintr-o realitate cu totul alternativa. O teorie sugereaza ca ea ar putea veni din Raimiverse.

Similar Posts